Passat Driving Days Experience/ 10 – 30 ianuarie 2015

| 9 ianuarie 2015 | 2 Comments
Noul Volkswagen Passat

Noul Volkswagen Passat

Noul Volkswagen Passat,  un pas mai aproape de clasa Business

Te așteptăm să descoperi, să testezi cel mai de încredere partener de afaceri. Noul Volkswagen Passat & Noul Volkswagen Passat Variant cu sisteme de asistenţă inteligente.

Vino în perioada: 10 – 30 Ianuarie 2015 la showroom-urile Cybernet Auto Center pentru a face cunoștință cu liderul detașat al clasei sale!

Passat dă dovadă de design şi tehnologie avansate: o simbioză perfectă între confort, eleganţă şi dinamism, pentru cei care ştiu care le sunt priorităţile în viaţă.

Cu peste 22 de milioane de unităţi vândute în cei 41 de ani de la lansare, Volkswagen Passat este liderul incontestabil al clasei sale.

De ce Volkswagen Passat? Pentru că Noul Passat este cel mai avansat model al clasei sale. A opta generaţie redefineşte toate standardele segmentului său: design, confort, tehnologie şi siguranţă.

Exteriorul cu linii clare, ampatamentul mai lung şi consolele mai scurte asigură Noului Passat un design sportiv, sofisticat şi o personalitate puternică.

Interiorul modelului Passat, vă va răsfăţa cu spaţiul deosebit de generos, dar şi cu materialele sale de calitate superioară, prelucrate cu atenţie. Indiferent că veţi lua loc în faţă sau în spate, nu veţi duce lipsă de spaţiu.

Ceea ce face cu adevărat remarcabil acest model, sunt nenumăratele inovaţii, menite să asigure o combinaţie perfectă între eleganţă, operare facilă, dinamism şi confort.

Cu Active Info Display, vă bucuraţi de avantajele unui panou de instrumente de bord complet digital cu un display color TFT de înaltă rezoluţie şi diagonală de 31,2 cm.

Interior noul Volkswagen PassatArea View” afişează pe ecran vecinătatea din jurul maşinii şi vă ajută, de exemplu, la manevrarea maşinii sau la ieşirea în drumurile principale de pe drumuri secundare fără vizibilitate.

Sistemul de asistenţă „Front Assist”, cu funcţia City de frânare de urgenţă, detectează vehiculele din faţă şi avertizează şoferul în cazul unui risc de impact, iar în caz de urgenţă poate chiar declanşa frânarea completă a maşinii.

Sub capota noului model veţi întâlni cea mai nouă şi performantă gamă de motorizări Euro 6, vârful gamei reprezentându-l noul propulsor diesel de la Volkswagen: 2.0 TDI Bi-Turbo 240 CP.

Noul  Passat Highline 2.0 TDI 150 CP , Black te așteaptă în showroom-ul Cybernet Auto Center din Bacău pentru a-i descoperii noile valențe.

O pagina dedicată evenimentului se regasește pe facebook la adresa:https://www.facebook.com/events/588039217993415/

Pentru mai multe detalii legate de acest model și rezervări pentru Test Drive, puteți contacta acum unul dintre consilierii de vânzări:

Florin Ispas – 0729 777 556
florin.ispas@autocenter.ro

Tomita Stefan – 0721 293 403
stefan.tomita@autocenter.ro

Program: L-V: 08.00 – 17.00 | S: 09.00 -13.00

#PassatDrivingDays

Cybernet Auto Center Bacău – Dealer Volkswagen
Calea Moldovei 239
Telefon: 0234 518 604
E-Mail: office@autocenter.ro | cybernet@autocenter.ro

Vă așteptăm cu impresii. Drumuri line!


Tags: , , , , , , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Dan Gîrtofan și Tudor Mârza, moral bun înaintea macadamului de la Raliul Sibiului

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza vor avea din nou „de lucru”, vineri și sâmbătă, după o pauză de câteva săptămâni....

Închide