spot_img

Winter Rally Covasna 2015

Vantul din cursul noptii mi-a purtat gandurile la zapada scuturata din crengile arborilor seculari de la Comandau. Trezit de zgomotul ploii torentiale am plecat spre Covasna cu speranta ca in locul cerului plumburiu din Brasov voi regasi norii albi, pufosi si zapada, multa zapada.

Pret de cativa kilometri, ploaia s-a oprit. Nici nu am ajuns bine in zona de start si-n locul fulgilor pufosi, ploaia densa mi-a alungat somnul. Poate pentru echipajele care si-au montat cauciucuri cu cuie, suprafata pe care s-a desfasurat concursul a fost, cel putin la inceput, ideala.  Soarele mi-a mangaiat hainele biciute de vant si ploaie iar spre seara, ca o promisiune pentru alte competitii, cerul a cernut cativa fulgi.

Iesirile in decor, regruparile, decalaje de program, vremea capricioasa nu m-au indepartat din zona raliului. Am ramas pe probe pana la terminarea competitiei, iar la plecare mi-am luat ramas bun de la padure, de la natura…de la locul de basm, de la locul unde arborii devin din ce in ce mai putini, raliu dupa raliu.

Rezultate Open Winter Rally Covasna 2015

1. Simone Tempestini / Dorin Pulpea – Subaru Impreza
2. Florin Tincescu / Iulian Nicolaescu – Peugeot 208 R2
3. Ali Neagoie / Sorin Colceriu – Subaru Impreza

Credit foto: Dan STRAUTI

Video: YouTube – RPM Racing Ro

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri