spot_img

WEC Silverstone: Audi #7 în pole position

Debutul sezonului 2016 aduce prima etapă pe istoricul circuit Silverstone. Întrecerea de șase ore și-a desfășurat calificările astăzi, iar Audi a semnat cel mai rapid tur, prin Andre Lotterer și Marcel Fassler

În condiții meteo mixte, Audi  a semnat referința în calificările de astăzi. Profitând de uscarea pistei, Andre Lotterer a înghețat cronometrul într-un excelent 1:53.705. Pilotul Audiului cu numărul 7 a stopat astfel efortul celor de la Porsche, cei care dominaseră autoritar clasamentele în ziua de vineri.

Surpriza Audi a fost dublată de evoluția și mai bun a lui Marcel Fassler. Acesta a reușit să aducă un excelent timp mediu de 1:53.204. Locul secund a fost ocupat de Audi cu numărul 8. Echipajul format din Loic Duval și Lucas Di Grassi a fost aproape de a fura pole-ul coechipierilor, dar o greșeală a brazilianului în ultimul tur rapid, a compromis toate șansele.

Campionii în exercițiu, Mark Webber și Brendon Hartley au semnat un tur mediu cu aproape o secundă mai lent decât Fassler și Lotterer și vor pleca în întrecerea britanică de pe poziția a treia, fiind imediat urmați de celălalt prototip Porsche, format din Neel Jani și Romain Dumas. Cea de-a treia linie a grilei de start a fost completată de Toyota, în ordinea Conway- Sarrazin ( #6), respectiv Davidson-Nakajima (#5).

Cursa de 6 ore va avea loc mâine, 16 aprilie.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri