Volvo Cars și ALD Automotive lansează noul produs de leasing operațional

| 4 februarie 2019 | 0 Comments

Volvo Cars și ALD Automotive intră în parteneriat și lansează un produs premium de leasing operațional White Label*, Volvo Car Financial Services, adresat cu precădere companiilor mici și mijlocii și profesiilor liberale, dar și companiilor care dețin flote auto extinse și doresc servicii complete de administrare. Produsul este disponibil la toți cei 5 dealeri autorizați Volvo Cars.

Principalele beneficii aduse clienților Volvo Cars de noul produs sunt o mobilitate mai mare, economia de timp și optimizarea costului total de proprietate (TCO). În plus, aceștia plătesc o singură  rată lunară ce include toate serviciile și beneficiază de simplitate în administrarea cheltuielilor aferente parcului auto. De asemenea, rata de leasing operațional este integral deductibilă în condițiile stipulate de Codul Fiscal.

Gama de servicii ce poate fi oferită prin Volvo Car Financial Services include mentenanța completă a vehiculului cu piese originale în rețeaua Volvo, livrare și înmatriculare, vignetă, pachet complet de asigurări, managementul anvelopelor, asistență rutieră 24/7, vehicul de înlocuire, serviciul door to door și card de combustibil.

„Prin includerea în portofoliul Volvo Cars a noului produs de leasing operațional, în parteneriat cu ALD Automotive, clienții noștri au la un loc autovehiculul, finanțarea lui și o gamă completă de servicii.

Pentru că Volvo Car Financial Services este un produs extrem de eficient din punctul de vedere al mobilității și economiilor de costuri, ne așteptăm ca, în primul an de la lansarea soluției, o bună parte din clienții noștri, să acceseze beneficiile sale”, a declarat Ionuț Lupu, Director Executiv E.I.T. – Forum Auto, Importator Volvo Cars în România.

„Ne bucurăm de lansarea în România a acestui tip de program împreună cu Volvo, pentru că se aliniază strategiei noastre de a dezvolta produsul de leasing operațional către companiile locale din toată țara. Parteneriatul cu Volvo este unul tradițional la nivelul Grupului ALD Automotive, ce funcționează de mult timp cu rezultate foarte bune și în alte țări.

De aceea, ne-am propus implementarea lui și pe piața locală, pentru a oferi clienților o soluție integrată și extrem de facilă. Aceștia au acum la dispoziție, într-un one stop shop, un produs premium, în care Volvo este implicat ca producător și retailer, iar ALD Automotive ca furnizor de servicii de leasing operațional”, spune Cătălin Olteanu, director comercial ALD Automotive România, citat de autostiri.ro.

Soluția completă de finanțare prin leasing operațional cu servicii incluse le oferă clienților posibilitatea de a avea cu avans 0% orice model Volvo, pentru o perioadă cuprinsă între 12 luni și 57 luni.

*Termenul White Label denumeşte un produs sau un serviciu realizat de către o companie şi oferit altei companii pentru a fi comunicat şi vândut în nume propriu. Serviciul de bază rămâne însă în execuţia companiei producătoare, care este în continuare delegată să asigure funcţionalitatea completă a acestuia.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Noile tehnologii sprijină siguranța la volan

Artificial Intelligence.. Electrificare totală. Oncoming Lane Mitigation. Condusul autonom. Sisteme de monitorizare video a șoferului. Tehnologie din aviația militară. Realitatea...

Închide