Premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva: Mazda va prezenta un nou SUV

| 5 februarie 2019 | 0 Comments

Un nou SUV compact Mazda își va face debutul mondial la Salonul Auto de la Geneva din 2019.

Cel de-al doilea model de generație nouă Mazda are un limbaj de design Kodo mai matur și beneficiază de arhitectura SKYACTIV-Vehicle de ultimă generație. Sistemul de propulsie prezintă cele mai recente motoare SKYACTIV, incluzând tehnologia revoluționară SPCCI (Spark Plug Controlled Compression Ignition), care folosește o metodă unică de combustie, combinând performanțele constante independent de nivelul turațiilor ale unui motor pe benzină cu răspunsul superior al unui motor diesel.

Ediția aniversară Mazda MX-5 30 de ani își face și ea debutul european. Sărbătorind trei decenii de la premiera mondială la Salonul Auto de la Chicago din 1989, Mazda MX-5 este cel mai popular roadster din istorie, cu peste 1 milion de unități vândute în întreaga lume, dintre care peste 350.000 în Europa.

O altă prezență în cadrul evenimetului este noua Mazda3, în variantele hatchback și sedan, prima model din noua generație de autoturisme Mazda. Aceasta este prima mașină de serie care oferă tehnologia inovatoare SPCCI de la Mazda, care oferă un răspuns inițial superior, puternic, cuplu liniar și performanțe la orice nivel al turațiilor. Motorul integrează și noul sistem inteligent M-Hybrid de la Mazda, îmbunătățind economia de combustibil și emisiile.

Cel mai bine vândut model Mazda, suv-ul CX-5, va fi, de asemenea, prezent în cadrul salonului. Pentru 2019, au fost făcute îmbunătățiri în două zone cheie – calitatea și tehnologia interioară și dinamică, unde adoptarea G-Vectoring Control Plus (GVC Plus) face ca modelul CX-5 2019 să fie mai agil și mai performant ca oricând.

Salonul Auto de la Geneva din 2019 se deschide publicului în perioada 7-17 martie.

Modele Mazda la Salonul Internațional Auto de la Geneva

Modelul de referință SUV nou (premieră mondială)
Vehicule programate pentru vânzare Ediție aniversară Mazda MX-5 30 de ani (premieră europeană), noua Mazda3 sedan
Vehicule la vânzare Mazda CX-3 2018, noua Mazda3 hatchback, Mazda6 (sedan/combi), Mazda2, Mazda CX-5 2019, Mazda MX-5 (soft top/RF)

Sursa si imagine: comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Campionatul Național de Rally Raid: Baja Satu Mare

26 de echipaje își dispută trofeul Baja Satu Mare, 3 din Cehia, 6 din Ungaria și 17 din România.

Închide