Un sezon electric pentru Vroom Vroom Vlog!

| 31 octombrie 2019 | 0 Comments

Un sezon plin de actiune, suspans si multa adrenalina pentru toti cei ce au fost la startul etapelor de Super Rally sau Viteza in coasta pentru a ne vedea in actiune! Pentru mine, acest sezon a fost unul plin de evenimente placute, fiind prezent la startul etapelor de Viteza in Coasta si Super Rally alaturi de echipa Kaufland e-Rally Team, sustinut de COX Motorsport ca deschizator de competitie cu o masina electrica.

Prin intermediul acestui comunicat, vreau sa le multumesc celor ce au crezut in potentialul meu si mi-au pus masina la dispozitie. Asadar multumesc mult Sorin pentru incredere si Mircea pentru rabdarea de a coordona doi nebuni in doua masini cu totul speciale!

Dar haideti sa va povestesc pe scurt cam ce a insemnat acest sezon pentru VroomVroomVlog. Incep cu Super Rally, un campionat ce clar am sa il recomand tuturor ce isi doresc sa inceapa sa participe in competitii automobilistice si vor sa motiveze investitia unui sponsor prin intermediul locatiilor centrale de desfasurare a competitiilor, dar si prin numarul mare de spectatori. Multe derapaje, viteza mare, borduri, baloti si multe anvelope arse sunt ingredientele ce fac din aceasta ramura sportiva una cu totul si cu totul speciala!

Pe de alta parte, Campionatul National de Viteza in Coasta a crescut cu fiecare etapa la care am fost prezent. Sunt din ce in ce mai multe masini competitive la start si asta clar motiveaza si spectatorii sa faca un efort sa vina sa vada asemenea masini la start, clar inca un mare plus al acestui eveniment sunt transmisiile live, pentru ca daca vrei totusi sa vezi ce se intampla si nu ai cum sa ajungi pe traseu, Stef Raita este acolo sa iti dea toate informatiile.

Pentru mine, cel mai tare aspect al acestui sezon au fost prieteniile legate cu urmaritorii VroomVroomVlog ce au venit la toate etapele pentru a ne cunoaste personal si invitatii speciali ce i-am avut in dreapta mea. Rasete, emotie dar si frica au fost cele mai intalnite stari in e-Golf-ul electric din deschidere. Fetele cred ca au fost si cele mai puse la incercare, nici una dintre ele, nu cunosteau persoana in dreapta careia au urcat, principala intrebare pusa cand incepea numaratoare inversa de la start fiind: ,,De cat timp faci asta?” Alexandra Gavrila, Ana Moga si Ramona Dumitrescu au fost trioul prezent in dreapta, curajoasele ce mi-au oferit increderea ca ajungem intregi la sosire si eu zic ca nu am dezamagit.

De cealaltă parte Catalin Striblea, Ionut Bodonea, Cetin Rasid si Dragos Vulgaris au spus da provocarii de a urca in dreapta mea pentru o experienta cu totul inedita la bordul electricii din deschidere, pe scurt am fost un norocos sa cunosc si sa le ofer o experienta deosebita unor oameni super tari!

Toate experientele de care iti povestesc, le gasesti pe canalul de YouTube – Vroom Vroom Vlog, un canal de comunicare prin intermediul caruia am facut tot posibilul sa va ofer informatii si sa va prezint toate experientele din 2019! La final, tin sa multumesc partenerilor implicati ce au facut posibila prezenta noastra in 2019 la ambele campionate: COX e-Motorsport si Kaufland Romania. Sa ne vedem cu bine in 2020, mai rapizi si mai bine pregatiti! Cum s-ar spune, ,,Winter is Coming!”

Cu respect,

Mihai de la Vroom Vroom Vlog.

Credit foto: rallyArt

 

 


Tags: , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Șapte evenimente se vor desfășura în acest weekend sub egida FRAS

În conformitate cu restricțiile enumerate în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății Nr. 601 /...

Închide