Turul Corsicii: Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi se luptă pentru podium în WRC 3

| 4 octombrie 2015 | 0 Comments

Simone Tempestini își menține poziția secundă și după ziua de sâmbătă din Turul Corsicii. Diferența față de prima poziție este de 23,7 secunde. Duminică sunt programate 3 probe speciale cu o lungime de 94,91 km

Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi și-au păstrat poziția secundă în clasamentul WRC 3 după specialele dificile de sâmbătă și sunt pregătiți să atace în cea mai lungă zi din Turul Corsicii.

Din cauza ploilor torențiale și ziua a doua din Turul Corsicii a fost scurtată. Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi au terminat prima speciala de sâmbătă cu al patrulea timp în WRC 3, după ce au ales greșit anvelopele. “Am pierdut mult timp comparativ cu evoluția noastră de vineri pe aceeași probă. Am ales pneurile în urma informațiilor primite de la echipa de recunoașteri, dar sfaturile lor nu ne-au ajutat foarte mult”, a spus Simone Tempestini, citat de Autostiri.ro.

Pe ultima specială de sâmbătă, cea mai lungă a raliului, Simone Tempestini a crescut ritmul, demonstrând că se simte din ce în ce mai bine și pe asfalt. Juniorul NRA a terminat proba cu cel de-al doilea timp și își păstrează poziția secundă în WRC 3, la 23,7 secunde în spatele liderului, rivalul său din Junior WRC, Quentin Gilbert.

Duminică startul se va da la ora locală 07:25 și piloții vor avea de parcurs 3 probe speciale – (PS7 Sotta – Chialza 36,71 km, PS8 Zérubia – Martini 41,46 km, PS9 Bisinao – Agosta Plage 16,74 km) – cu o lungime totală de 94,91 km. “Ziua de duminică va fi una foarte grea. A rămas cea mai lungă a raliului cu trei probe speciale. Sper să ne păstrăm poziția secundă și dacă se va ivi o oportunitate vom încerca să ne apropiem cât mai mult de prima poziție în WRC 3”, a mai spus Simone Tempestini, citat de Autostiri.ro.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , , ,

Category: Prima pagina, WRC

Citește articolul precedent:
Mazda începe producția modelului MX-30, prima mașină electrică a companiei

Primul vehicul electric Mazda, un SUV versatil și elegant

Închide