Trei de Beldie la Transilvania Rally

| 21 septembrie 2020 | 0 Comments

In acest sfarsit de saptamana, la Cluj Napoca, are loc cea de-a 5-a etapa a Campionatului National de Raliuri – Total Transilvania Rally.

La start, revine in forta familia Beldie, cu Mihaela in dreapta lui Alex Filip intr-un Renault Clio R3T, iar Severina si Mihai Beldie vor fi la start intr-un Peugeot 106 Rally promitand o revenire mult asteptata!

Asadar, Mihai Beldie JR revine la start dupa o pauza de un an si jumatare, secondat de sotia lui, Severina Beldie, intr-o masina noua pentru echipaj, iar partea tehnica fiind asigurata de catre Htag Motorsport.

,,Dupa aproximativ cinci ani de cand nu am mai participat un sezon complet in CAMPIONATUL NATIONAL DE VITEZA IN COASTA, in urma retragerii partenerului principal, am inteles faptul ca, pentru un sponsor puternic, cel mai relevant aspect este modalitatea de promovare, prin care sponsorul sa ajunga la cat mai multe persoane.

In acel moment, am hotarat sa lansez proiectul Vroom Vroom Vlog in Romania, ce in ultimii trei ani a primit toata atentia si implicarea mea, asa ca astazi, canalul de YouTube a adunat 137.000 de abonati si peste 22.500.000 de vizionari, canal completat si de cel mai puternic profil de Instagram prezent la start cu peste 17.000 de urmaritori, astfel, devenind unul dintre cele mai relevante canale de comunicare din zona auto si clar cel mai puternic canal de YouTube / Instagram de Motorsport din Romania.

Cu o structura perfecta de promovare, proiectul meu mai avea nevoie doar de un partener vizionar ce sa inteleaga potentialul nelimitat al acestui proiect.

Vestea buna este ca acel partener a venit, asa ca, la Raliul Clujului vom fi prezenti la start sustinuti de catre partenerul nostru principal – SC CONNA TONY SRL, un partener ce, intr-un mod surprinzator, este chiar din zona in care m-am nascut si am copilarit, mai exact din Judetul Alba. Cei de la Conna Tony au inteles ca prin intermediul canalelor noastre de comunicare putem face cu adevarat performanta in comunicare, completata perfect cu performanta in Motorsport!          

Ma bucura enorm faptul ca o data cu aparitia acestui partener avem si susinerea celor de la Total Romania si Cinneplexx Romania pentru a pune la treaba toate fortele pentru a comunica intreaga poveste de la Raliul Clujului, poveste ce suntem siguri ca o sa ajunga la cat mai multe persoane.          

Asadar, daca vrei sa ne urmaresti aventura in direct, te invitam pe pagina de Instagram – @VroomVroomVlog, unde vei avea in permanenta Story-uri de la eveniment, iar la finalul raliului, pe canalul nostru de YouTube vei gasi intreaga poveste ce va fi animata si de o emotie speciala, o emotie ce sunt sigur ca va fi una constructiva pentru ca in drepta mea va fi Severina, sotia mea, iar la start va fi si sora mea in dreapta lui Alex Filip” – ne-a declarat plin de motivatie Mihai inainte de inceperea competitiei.    

,,Sincer, ma bucur enorm ca sunt din nou in dreapta lui Mihai. Multumesc sponsorilor pentru ca au facut posibila revenirea noastra la start. Asteptam de mult timp acest moment, iar in combinatie cu noua masina, sunt sigura ca o sa fie o adevarata provocare de a ne adapta la noile conditii. Va asteptam cu drag pe probele raliului pentru un spectacol automobilistic de cel mai inalt nivel!” – ne-a spus Severina Beldie inainte de inceperea competitiei.       

,,Etapa de la Cluj vine cu o alta surpriza placuta si interesanta pentru mine . A fost o etapa pe care am castigat-o in 2008, o etapa la care am luat startul pentru prima data alaturi de fratele meu (2015), iar anul acesta vom fi la start in masini diferite. Sunt trairi noi cu care nu m-am intalnit pana acum, dar sunt sigura ca o sa fie o etapa foarte animata!

Anul acesta voi forma un echipaj alaturi de Alex Filip intr-un Renault Clio R3T. Alex este nasul meu de cununie si un pilot foarte rapid care in ultimii ani a ales sa participe la etapele din cadrul TER. Astept cu nerabdare sa ne urcam in masinile de curse si sa ne bucuram de un raliu foarte bine organizat cu probe tehnice si frumoase!

Echipajul Mihai Beldie / Severina Beldie este sustinut la Raliul Clujului de catre SC Conna Tonny SRL, Total Romania, Cineplexx Romania si VDC Development, VDC Development fiind si partenerul ce a fost alaturi si a crezut de la inceput in acest proiect, un proiect a carui limita este doar imaginatia.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Lucas Auer şi BMW M4 DTM obţin podium în cursa de duminică de la Zolder

Primul dintre cele două week-enduri de cursă ce au loc pe "Circuit Zolder" (Belgia) a început relativ bine pentru reprezentanţii...

Închide