Transilvania Rally: Bogdan Marisca si Karoly Borbely, evolutie spectaculoasa, final nedorit

| 8 mai 2018 | 0 Comments

In perioada 3-5 mai a avut loc Telekom Sport Transilvania Rally 2018 powered by Ford. Evenimentul a avut un numar de inscrisi record, la start fiind inscrise peste 100 de echipaje si a fost presarat cu multe puncte de atractie, pregatite de catre organizatori.
Bogdan Marisca a fost secondat de Karoly Borbely. Din pacate echipajul a fost nevoit sa se retraga pe etapa spre PS 9 din cauza unor probleme electrice.
Bogdan Marisca a declarat: „Am avut un raliu presarat cu destul de multe probleme tehnice si din pacate pe cele electrice nu am reusit sa le rezolvam. Suntem dezamagiti, cu atat mai mult cu cat ne-am fi dorit un parcurs bun, dar acesta este motorsportul si astfel de lucruri se pot intampla. Ii felicitam pe toti cei care au muncit in acest eveniment de talie internationala si ne pregatim pentru urmatorul raliu, cel de la Arad”

Echipajul Bogdan Marisca – Karoly Borbely este sustinut in sezonul 2018 de catre urmatorii parteneri: Banca Transilvania, Omv MaxxMotion, Telekom, Ford, DeLonghi, Primaria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1, KissFm – partener media.

Credit foto: Daniel Horvat

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
MINI câştigă Raliul Dakar 2020 cu echipajul Carlos Sainz şi Lucas Cruz

Pentru prima dată în istoria modernă Dakar când o marcă de automobile reuşeşte să urce pe prima treaptă a podiumului,...

Închide