spot_img

Succes în conectivitate şi design: BMW obţine şase premii

Încă o dată, BMW a performat foarte bine în cele mai recente sondaje realizate în rândul cititorilor de revistele germane „CHIP” şi „auto, motor unde sport”, obţinând o serie de distincţii. Tehnologia de infotainment şi conectivitate disponibilă la modelele BMW actuale a fost învingătoare în patru din cele 11 categorii ale Car Connectivity Award 2017, organizat în comun de cele două reviste. Acestea au inclus titlul „Connected Car of the Year” (Automobilul Conectat al Anului) pentru noul BMW Seria 5.

Pe lângă conectivitatea perfectă, designul este, de asemenea, un factor crucial în popularitatea noilor modele. Succesele obţinute de BMW Seria 2 Coupé şi BMW Seria 4 Coupé/BMW Seria 4 Gran Coupé în concursul de design Autonis 2017, organizat de „auto, motor unde sport”, este o dovadă suplimentară a modului în care eleganţă sportivă ce caracterizează cele mai recente modele ale mărcii atrage publicul.

Conectat cu lumea digitală: patru locuri fruntaşe la Car Connectivity Award

Noul BMW Seria 5 a ocupat primul loc în categoria „Automobile conectate” la ediţia 2017 a Car Connectivity Award, după ce a obţinut 35,4% din voturi. Prin adăugarea de noi facilităţi la portofoliul extins existent de servicii BMW Connected şi BMW ConnectedDrive, sedanul stabileşte noi repere pentru conectivitate.

Inovaţii precum ar fi serviciul digital de căutare a locului de parcare On-Street Parking Information, funcţia Remote 3D View şi avertizările de pericol ce utilizează comunicare car-to-car au fost introduse la noul Seria 5.

Tehnologiile de infotainment şi conectivitate de la BMW au obţinut alte trei titluri la cea de-a patra ediţie a Car Connectivity Award. Cititorii „CHIP” şi „auto, motor und sport” au considerat că sistemul de navigaţie BMW Professional (40,9% din voturi) este preferatul lor. Sistemul face o impresie câştigătoare prin operarea intuitivă, afişarea precisă a hărţii şi orientarea rapidă şi fiabilă pe traseu.

Ultima generaţie a sistemului de navigaţie Professional oferă o pornire mai rapidă, un calcul mai rapid al traseului şi o grafică 3D mai realistă în zonele urbane. De asemenea, sistemul de navigaţie este adaptabil, ceea ce înseamnă că, în cazul în care conducătorul auto continuă să se abată de la un traseu sugerat, sistemul va începe să propună o nouă rută ca opţiune implicită pentru destinaţia în cauză.

Lista opţiunilor disponibile împreună cu sistemul de navigaţie Professional include hotspot WiFi, care oferă o conexiune la internet de mare viteză pentru până la zece dispozitive mobile. Această dotare opţională s-a impus la categoria Entertainment/Multimedia, cu 28,0% din voturi.

În cele din urmă, un sistem BMW a dominat şi categoria „Concepte de control/afişare”. Control Display cu funcţie touchscreen – care îmbunătăţeşte suplimentar funcţionalitatea extrem de intuitivă, confortabilă şi sigură a sistemului de operare iDrive – a fost apreciat de 23,7% dintre cititori.

Opinia cititorilor Autonis 2017: onoruri duble pentru eleganţa sportivă

BMW a excelat în sondajul cititorilor pentru a găsi cele mai atractive designuri auto noi, reuşind să se impună în două clase. Aceasta a fost cea de-a 17-a ediţie a concursului de frumuseţe auto organizat de „auto, motor und sport” şi, de data aceasta, cititorilor li s-a cerut să aleagă câştigătorii dintr-un total de 88 de modele actuale împărţite pe 11 clase de automobile. În clasa compactă, BMW Seria 2 Coupé a obţinut cel mai mare număr de voturi.

Modelul cu două uşi este cel mai recent dintr-o listă lungă de modele BMW sportive şi compacte, care se extinde până la 02 şi care nu şi-a pierdut atracţia fascinantă. Trofeul Autonis pentru cel mai atractiv design din clasa medie a fost împărţit între BMW Seria 4 Coupé şi BMW Seria 4 Gran Coupé. În ciuda conceptelor foarte diferite, duetul împărtăşeşte un limbaj de design sportiv şi elegant care le oferă carisma dinamică şi individuală pentru care marca este renumită.

Victoriile în sondajul Autonis extind două serii victorioase remarcabile. La scurt timp după lansare, atât BMW Seria 2 Coupé, cât şi BMW Seria 4 Coupé au fost distinse, de juriile de specialitate, cu premiul iF Design şi premiul red dot pentru designul de produs remarcabil. Automobilele au cucerit instantaneu şi publicul, înregistrând victorii de clasă în ediţia 2014 a sondajului Autonis.

Ca urmare a ultimelor actualizări ale modelului, ele au demonstrat acum atractivitatea designului lor pentru un efect impresionant, cu succes reconfirmat în sondajul „auto, motor şi sport”.

Sursa  si imagini: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,113FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,160AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri