71 de echipaje înscrise la Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017

| 30 septembrie 2017 | 0 Comments

Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017 se bucură de prezență numeroasă. Nu mai puțin de 71 de echipaje s-au înscris să ia startul în Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017, ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, Campionatului Național de Rally 2 Dunlop și Campionatul Național de Vehicule Istorice de Competiție.

La momentul expirării perioadei de înscrieri, lista competitorilor care vor evolua pe cele 13 probe speciale ale competiției, programate în perioada 6-7 octombrie 2017, cuprinde 71 de echipaje. Este vorba despre 3 forelighteri, 49 de mașini în CNRD, 18 care vor evolua în CNR2D, dar și 4 care vor concura în Campionatul Național de Vehicule Istorice de Competiție.

Numărul echipajelor care vor lua startul la Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017 poate crește în zilele următoare, regulamentul particular al competiției prevăzând că se mai pot primi și aproba solicitări până joi, 5 octombrie, ora 10:00, concurenții urmând să plătească o taxă de înscriere majorată cu 20%.

Competiția va fi organizată în perioada 6-7 octombrie 2017 de Clubul Sportiv “Aria pentru Sport” în parteneriat cu AMC Racing, club patronat de Mihai Leu. Startul festiv al competiției este programat pentru joi, 5 octombrie 2017, în Piața Mare a Sibiului, de la ora 20:00.

Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017 este organizat de Clubul Sportiv Aria pentru Sport.

Acțiunea este cofinanțată de Consiliul Local Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu, prin Serviciul Public Sala Transilvania.

Partenerul principal al evenimentului este UniCredit Leasing.

Mașina oficială a Raliului Sibiului UniCredit Leasing este oferită de Autoklass Sibiu.

Parteneri: Bergenbier, Aria, Profelis, Ordis, Shopping City Sibiu

Partener strategic: Ambient

Parteneri media: Kiss FM, Zile și Nopți, Sibiu 100

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
O nouă ediție Transilvania Rally va avea loc în această săptămână

Mai sunt puține zile până la startul celui mai important eveniment de motorsport din această parte a țării, Total Transilvania...

Închide