Segasi Motorsport la un pas de atingerea obiectivelor în Raliul Brașovului

| 4 aprilie 2017 | 0 Comments

Neșansă pe ambele fronturi la Brașov pentru echipajele Segasi Motorsport, drumul lui Romain Gilles către dublul podium la clasa 12 și la debutanți fiind oprit înaintea ultimei probe speciale.

În Campionatul Național de Raliuri au luat startul 59 de echipaje la Brașov, perechea Gilles/Miclea având 7 adversari direcți la clasa 12 și 9 alți rivali la victorie în ierarhia debutanților. Vineri a fost programată speciala de la Râșnov și superspeciala de noapte în centrul Brașovului, ritmul fiind excelent pentru Segasi. Ziua a fost încheiată cu prima poziție în clasamentul debutanților și locul secund la clasa 12, unde disputa româno-bulgară era intensă.

A doua zi, Romain Gilles a evoluat tot mai sigur: podiumul părea asigurat la clasa 12 după primele patru speciale ale zilei, ce au totalizat 77km. La debutanți, lupta pentru primul loc a fost deosebit de strânsă și totul urma să se decidă pe PS7, proba finală a raliului. Din nefericire, o cedare de material a pus capăt evoluției echipajului Segasi, cu 10 kilometri înaintea sosirii.

La Rally2 s-au înscris 15 echipaje, cea mai populată fiind clasa A2 cu opt perechi, printre care și Ford-ul Fiesta pregătit de Segasi Motorsport pentru Paul Susan și Adrian Leluțiu. Aceștia se aflau pe 10 la general și pe 6 la clasă când au fost loviți de neșansa similară, înainte de ultima parcurgere a specialei de 8,3km de la Râșnov.

Următorul raliu va avea loc la Cluj, pe 5-6 mai.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Credit foto:Rallyphoto.ro


Tags: , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
DTO Rally Team atacă Raliul Perla Harghitei în formație completă

Cu două etape programate în primele luni ale anului, sezonul 2021 al Campionatului Național de Raliuri Betano continuă în acest...

Închide