spot_img

A treia oara e cu noroc

Gabriel ENEA treia participare la etapa care in mod traditional da startul Campionatului National de Raliuri, s-a dovedit a fi cu noroc pentru echipajul Shark Racing, editiile precedente soldandu-se cu abandonuri pentru pilotul bucurestean. Gabriel ENE si Petru PALER au reusit sa termine cu bine etapa brasoveana urcand pe pozitia a treia in cadrul clasei 5.

La finalul celor 100.27 kilometri impartiti in 7 probe speciale echipajul Shark Racing a terminat pe locul al 16 -lea in clasamentul general la volanul unui model Renault Clio R3 Maxi Evo 2.

Se pare ca traditia care spune ca <<a treia oara e cu noroc>> s-a adeverit si in cazul meu la Raliul Brasovului. Dupa doi ani in care diferite probleme m-au impiedicat sa termin aceasta etapa traditionala din Romania, am reusit sa trec cu bine linia de sosire. Masina a functionat perfect si am reusit sa ma reacomodez cu ea la fiecare kilometru de proba speciala parcurs. Sigur ca mai avem mult de munca pana sa ne obisnuim cu ea, iar noi, ca echipaj, trebuie sa adaugam kilometri impreuna pentru a putea creste ritmul. Ma bucur ca am reusit un rezultat bun si ca am pasit cu dreptul in noul sezon competitional. Publicul a fost extraordinar, asa cum este de fiecare data in Brasov, si speram ca fanii sa fie alaturi de noi si la urmatoarele etape.declara Gabriel ENE la finalul etapei Tess Rally, citat de autostiri.ro.

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Raliuri, Transilvania Rally, va avea loc in perioada 05-06 mai 2017, la Cluj.   

Evolutia echipajului Shark Racing este sustinuta pe parcursul sezonului 2017 de sgmarket.ro partener principal, Energizer, Pringles, Maximum Speed Energy Drink, Cramele Insuratei, Amata, Serus, Ideal Media Advertising si Artinmo.

Credit foto: Stefan Bejenaru – RallyCow 

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri