Salvatore Arcarese: Monza, Renault Clio Cup Italia

| 25 martie 2012 | 0 Comments

Dupa o prima sesiune de calificari mai putin convingatoare, romanul Salvatore Arcarese a inceput sa recupereze fata de cei aflati inainte sa in clasament, reusind calificarea pe locul 8 in prima cursa a week-end-ului Renault Clio Cup Italia de la Monza.

„Am avut o sesiune zbuciumata de calificari, insa pe final am reusit un tur bun si am urcat pe locul 8, o pozitie care imi dadea sperante pentru prima mansa de concurs” a declarat Salvatore.

Prima cursa a week-end-ului s-a desfasurat sambata dupa-amiaza si a fost una foarte ecihilibrata. Salvatore Arcarese a avut un start bun, intrand in grupul pilotilor care luptau pentru primele pozitii. Dupa cateva tururi de lupta „la baioneta”, romanul a reusit sa termine mansa pe locul 6.

„A fost o cursa antrenanta, cu multe depasiri. M-am simtit foarte bine in bataliile directe cu pilotii din jurul meu. Puteam sa incerc atacarea locului 5 in ultimul tur, insa cu riscuri mari. Am ales sa iau punctele oferite de locul 6, care se vor dovedi cu siguranta foarte valoroase pe final de campionat.

De asemenea, voi avea o pozitie buna de start in cursa de duminica”, a conchis Salvatore, care va porni de pe 3 in cea de-a doua mansa a etapei inaugurale de la Monza.

Sursa: comunicat PMRacing Credit foto: PMRacing


Tags: , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Revenire în forţă pentru István Soós cu ocazia Trofeului Râşnov powered by Total

Trofeul Râşnov powered by Total va marca şi o schimbare majoră pentru István, cel care va lua startul cu un...

Închide