Salvatore Arcarese s-a luptat pentru victorie la Monza

| 26 martie 2012 | 0 Comments

După o primă cursă foarte bună, în care Salvatore Arcarese a terminat pe poziţia a şasea, a urmat manşa a doua a etapei inaugurale a Renault Clio Cup Italia.

Rezultatul foarte bun din prima întrecere a week-end-ului l-a clasat pe Salvatore în poziţia a treia pe grila de start a manşei secunde.

Cursa a început foarte spectaculos, însă a fost oprită curând de intrarea Safety-Car-ului. Dupa restart, Salvatore Arcarese s-a aflat în permanenţă în grupul de frunte format din patru piloţi şi a reuşit să conducă manşa timp de 3
tururi, fiind protagonistul unui duel foarte strâns cu elveţianul Stefano Comini.

Cu doar cateva tururi inainte de final, pe când se lupta pentru prima poziţie, românul a fost implicat într-un incident de cursă şi a fost nevoit sa abandoneze o etapă care i-a dovedit odata în plus faptul ca este unul dintre piloţii cu mari şanse la prima poziţie în Clio Cup Italia.

„Am pornit foarte bine în cursă, iar restartul după safety-car mi-a datocazia să atac prima poziţie. Nu am ezitat şi am început o luptă spectaculoasă cu Stefano Comini, cu Murray şi Murray pentru prima poziţie. În cele din urmă, când mai erau doar trei tururi până la final, am fost implicat într-un incident, chiar în primul viraj al circuitului.

Direcţia mi-a fost grav afectată şi am fost nevoit să abandonez, însă rămân cu impresia pozitivă c a pot lupta pentru primele poziţii. Aştept cu nerăbdare duelurile din următoarea etapă!” declară Salvatore.

Urmatorul week-end al Clio Cup Italia va avea loc în data de 27 mai, pe legendarul circuit de la Imola.

Sursa: comunicat PMRacing. Credit foto: PMRacing


Tags: , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Sinaia, din nou in carti

Dupa ce in sezonul competitional 2020, din cauza pandemiei generata de noul coronavirus, cocheta statiune de la poalele Bucegilor a...

Închide