Volvo și Antonia dau startul campaniei “Sunetul orașului. Tehnologia viitorului.”

| 6 februarie 2019 | 0 Comments

Volvo Cars și Antonia continuă parteneriatul început anul precedent, în urma căruia artista a devenit ambasador pentru modelul Volvo XC40, SUV-ul dinamic, puternic, cu un design scandinav futurist, în care tehnologia oferă un sentiment uman.

Din poziția artistului de succes, care are timpul limitat, Antonia găsește în XC40 un adevărat ajutor, un partener de drum de nădejde, echipat cu multiple funcționalități tehnologice. Una dintre dotările de ultimă generație implementate pe acest model, poartă numele aplicației Volvo on Call, cu ajutorul căreia ai control asupra mașinii direct de pe dispozitivul mobil, chiar și de la o distanță semnificativă.

Pentru un artist, muzica înseamnă viață, muzica înseamnă să asculți, să descoperi și să simți. Antonia știe să facă diferența când vine vorba de timpul petrecut în mașină. Volvo a echipat modelul XC40 cu unul dintre cele mai performante sisteme audio, premium, Harman Kardon, pentru ca orice drum, indiferent de distanță să fie o relaxare.

Siguranța a fost întotdeauna o prioritate pentru Volvo. Cu trecerea anilor, compania a crescut măsurile de protecție a pasagerilor. Ca mamă a 3 copii, Antonia pune accentul pe siguranța familiei sale, de aceea viziunea Volvo în materie de siguranță, ca din anul 2020 să nu mai existe nicio persoană grav vătămată într-un accident în care este implicat un nou model Volvo, este un lucru important pentru artistă.

Pe lângă multiplele funcționalități, Volvo XC40 este un SUV plin de personalitate. Amprenta puternic scandinavă face din modelul XC40 o adevărată capodoperă în rândul SUV-urilor compacte. Volvo XC40 are un design unic, futurist, atât în interior, cât și în exterior. Din poziția artistului de succes, Antonia și-a găsit un partener de drum exact ca ea: elegant, puternic, unic și conceput să facă față provocărilor.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Alex Filip pornește ,,motoarele” pentru sezonul 2020

Alex Filip va concura împreună cu Gabi Lazăr, copilotul său, pe un Renault Clio R3T pregătit de echipa italiană Gima...

Închide