Maserati: emblema noii ere

| 21 septembrie 2020 | 0 Comments

MC20, mașina care simbolizează Noua Eră Maserati, prezintă și o restilizare a emblemelor Mărcii. Aceasta nu este o revoluție, ci mai degrabă o evoluție sigură, ceea ce face ca Tridentul, simbolul tradițional Maserati, să fie mai contemporan, cu o grafică mai modernă și elegantă, conservând totuși istoria sa. O serie de mici modificări fac ca această emblemă să fie foarte diferită de predecesoarea sa, creată prin ultima restilizare din 2005.

Săgețile laterale sunt acum rotunjite pentru un echilibru și o continuitate mai mare între secțiunile superioare și inferioare ale Tridentului. Distanțele dintre Trident și fundalul său albastru închis au fost modificate pentru a crea un efect general mai dinamic. Această evoluție a luminat ovalul, atât prin descompunerea structurii diferitelor funcții, cât și în ceea ce privește culoarea, eliminând roșul pentru o imagine mai modernă și mai proaspătă. Logo-ul conține acum doar două culori, alb și albastru închis, care se transformă într-o nuanță foarte intensă, cu efect lăcuit, o culoare pe care o putem defini ca Maserati Blue.

Emblemele care apar în întreaga mașină, de la volan la stâlp, capacele roților și grila frontală, au acum același design. Fulgerul a fost eliminat din emblema de pe stâlp, care conține acum doar Tridentul.

Inscripția Maserati din spatele mașinii este nouă, mai simplă și mai modernă, cu un font care va fi păstrat pentru denumirea viitoarelor modele ale Mărcii.

Atât Tridentul, cât și inscripția Maserati au un finisaj de crom satinat, oferind un efect mai sofisticat ce evocă aluminiul lustruit.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Dakar 2021: Mani Gyenes pe locul 3 cu 4 zile inainte de finis

Dakar 2021: dacă în etapa 7 dunele, iarba cămilei, trase nisipoase foarte rapide, pietrele mari și trecerile prin ueduri au...

Închide