Gravel Tracks to Giurgiu

| 21 septembrie 2020 | 0 Comments

,,Anul acesta, in cadrul consacratului eveniment care are loc in fiecare an la sfarsit de septembrie – Raliul Memorial Giurgiu 1904, propunem posesorilor de vehicule istorice 4×4 o iesire din tipare. Vrem ca traseul destinat acestor automobile sa fie unul care tine cont de drumurile pentru care au fost facute. Din cei circa 100 km in total, circa 30 ii vom parcurge in afara asfaltului, urmand un Roadbook dedicat (separat de sectiunea de regularitate). Desi o premiera nationala in istoria evenimentelor de acest gen dedicate vehiculelor istorice cu tractiune integrala, suntem convinsi ca aceasta propunere vine in intampinarea dorintelor colegilor.

Traseul ales nu este unul care sa forteze masinile insa pune la incercare capacitatea de orientare a echipajelor (mult) mai mult decat in cazul desfasurarii pe asfalt.

Scopul evenimentului este sa petrecem un timp placut impreuna, sa ne bucuram de masinile noastre si sa descoperim locuri noi, clasamentul fiind pur si simplu o joaca si nu miza principala. In lumina celor spuse va rugam ca pe tot parcursul evenimentului sa puneti pe locul intai siguranta dvs si a celorlalti.

La acest eveniment nu se admit contestatiile.

Rugam participantii sa nu lase inscrierile pe ultimele zile. Acest lucru ne ajuta in calcularea cu cat mai putini timpi de stationare a etapelor de traseu (care va insuma 4 probe speciale),” a precizat Costin Moga, președinte la Comisia de cultură – Retromobil Club România.


Tags: , , , , , , , ,

Category: Classic cars, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Lucas Auer şi BMW M4 DTM obţin podium în cursa de duminică de la Zolder

Primul dintre cele două week-enduri de cursă ce au loc pe "Circuit Zolder" (Belgia) a început relativ bine pentru reprezentanţii...

Închide