Marco Wittmann a primit un nou BMW M4 Coupé

| 2 decembrie 2016 | 0 Comments

Au trecut aproape patru săptămâni de când Marco Wittmann, pilot oficial BMW, a cucerit cel de-al doilea titlu al său în finala sezonului DTM de pe Hockenheimring. Vineri, 18 noiembrie, el a fost oaspete la München, unde a intrat în posesia noului său automobil de serviciu, unul cu totul special – BMW M4 Coupé echipat cu numeroase componente BMW M Performance.

De-a lungul dimineţii petrecută în atelier, Wittmann, care are calificare de mecanic carosier, a primit o descriere detaliată a componentelor montate – apoi, după-amiază la BMW Welt, el a intrat în posesia cheii de la modelul său BMW M4 Coupé în nuanţă Java Green.

„Noul meu automobil de serviciu arată foarte bine şi este fantastic să-l conduci”, a declarat Wittmann, citat de autostiri.ro. „Culoarea mi se potriveşte foarte bine, pentru că îmi place să fiu pe şosea într-o maşină puţin mai vizibilă. Componentele BMW M Performance rafinează un model BMW M4 Coupé oricum fantastic şi îl transformă într-un unicat preţios. Mii de mulţumiri celor de la BMW, BMW M GmbH şi BMW M Performance Parts. Mă voi bucura de fiecare kilometru în noua maşină.”

Numeroase modificări pentru BMW M4 Coupé al lui Wittmann

Componentele alese chiar de Wittmann din gama largă de accesorii BMW M Performance includ difuzor spate din carbon, spoiler spate, bare ale grilei radiatorului în negru lucios şi prinderi ale panourilor laterale. În interior, decoraţiunea din carbon pentru schimbătorul de viteze, plăcuţele pedalelor şi pragurile iluminate cu LED ale uşilor contribuie la o prezenţă spectaculoasă.

Al doilea titlul pentru Wittmann în patru sezoane de DTM

Maşina de curse pilotată de Wittmann pe circuit este şi mai sportivă decât modelele BMW echipate cu componente BMW M Performance – Red Bull BMW M4 DTM. Din 2014, BMW a utilizat acest model de curse high-tech, bazat pe BMW M4 Coupé, în DTM, cea mai populară competiţie de turisme din lume, împotriva concurenţei directe din segmentul premiu. La 16 octombrie, într-un final palpitant după 18 curse în acest sezon, Wittmann şi-a asigurat al doilea titlul DTM din scurta lui carieră.

La doar 26 de ani, el este cel mai tânăr dublu campion DTM din istorie şi primul pilot BMW din istoria DTM care cucereşte două titluri. În 2014, el a obţinut titlul DTM în competiţia piloţilor la comenzile unui BMW M4 DTM.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro

Video: YouTube


Tags: , , , ,

Category: DTM, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Următorul pas în evoluția digitală: Anvelopele inteligente NOKIAN TYRES INTUITU™

Transformarea digitală a anvelopelor pentru utilaje cu capacitate de volum mare revoluționează condusul de zi cu zi și gestionarea flotei,...

Închide