Marcel Butuza prezinta joi Ferrari-ul cu care ia startul in Marele Premiu al Orasului Brasov

| 23 aprilie 2013 | 0 Comments

Cunoscutul om de afaceri brasovean Marcel Butuza, un obisnuit al intrecerilor moto de rally-raid, va lua startul in Marele Premiu al Orasului Brasov cu un Ferrari 458 Challenge. Butuza, care participa in Ferrari Challenge, serie ce se disputa pe circuite celebre din Europa, va prezenta la conferinta de presa de joi bolidul cu care participa la prima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2013, potrivit comunicatului remis Autostiri.ro.

Dupa ce a avut o scurta incursiune in lumea raliurilor in sezonul 2012, Marcel ramane fidel ramurilor sportului auto alergate fara navigator. Pe langa continuarea aventurii Dakar, pe doua roti, unde isi doreste sa se alinieze la start la inceputul anului viitor, el alearga si in intreceri auto de circuit, in cupa Ferrari 458 Challenge, unde a obtinut de curand primele puncte ale sezonului in cursa alergata pe circuitul italian de la Monza.

Marcel Butuza va fi prezent Joi la Conferinta de presa de lansare a Marelui Premiu al Orasului Brasov, ce se desfasoara la Hotel Atlas, cu incepere de la ora 12:00.

Butuza nu va fi singurul pilot care sa ia startul in competitia brasoveana cu un Ferrari 458 Challenge, el fiind acompaniat de italianul Armando Battocchi. Pilotul italian, care alearga in tara sa natala in Cupa Ferrrari, fiind si un fan al intrecerilor de viteza in coasta, unde ia startul ocazional, doreste sa participe la intreg sezonul competitional CNVC Dunlop. Asistenta tehnica a lui Battocchi va fi asigurata de Autotehnica.

Sursa si imagine: comunicat de presa transmis publicatiei Autostiri.ro de Autorally.ro


Tags: , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Gravel Tracks to Giurgiu

Traseul ales nu este unul care sa forteze masinile insa pune la incercare capacitatea de orientare a echipajelor (mult) mai...

Închide