Imagini: Dan Gîrtofan si Skoda Fabia S2000

| 26 martie 2012 | 2 Comments

Dan Gîrtofan la volanul unui „monstru”

Potrivit www.dangirtofan.ro dublul campion național a renunțat, după mai mulți ani, la vechiul Subaru (care a ajuns în posesia unui alt brașovean, Marcel Butuza) și a achiziționat o Skoda Fabia S2000 cu care vrea să se impună din nou în întrecerea internă.

Mașina a aparținut norvegianului Eyvind Brynildsen, care a alergat cu ea în SWRC, dar și în campionatul din țara natală. Skoda Fabia S2000 și-a dovedit deja puterea în International Rally Challenge, unde a câștigat ultimele 2 titluri, dar și în SWRC (campionat în cadrul WRC) unde de asemena a obținut primul loc.

„Mă bucur foarte mult că am reușit să facem marea schimbare pe care o doream. De asemenea, îmi pare bine că am găsit un partener precum PORSCHE ROMÂNIA – SKODA ROMÂNIA, lucru care n-ea permis să facem un asemenea proiect. Am avut doar o lună și jumătate să punem la punct toate aspectele, a fost multă muncă și multe nopți nedormite, dar suntem fericiți că am reușit să ne îndeplinim ce ne-am propus. Sper să mă acomodez foarte repede cu noua mașină, dar și cu Eugen și să facem o figură frumoasă la Raliul Brașovului, declara Dan Gîrtofan”

Baftă Giri!

Acesta este mesajul adresat pilotului brașovean de către fani. Mulți dintre cei care-l susțin pe Dan Gîrtofan speră să-l vadă incă din prima etapă a acestui campionat pe podium. Mai mult decat atat. Fanii iși doresc cu ardoare să-l vadă din nou campion national absolut.

Ne alăturam acestora si  îi dorim multă baftă!

Mulțumim Bogdan Popescu PR Officer


Tags: , , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Promo Speed Challenge se amână pentru 8 August

Din motive independente de organizatorul brașovean – Clubul Sportiv Auto Blic – prima etapă a sezonului Promo Speed Challenge powered...

Închide