spot_img

Etapa finala a anului 2021 Promo Rally revine pe traseul clasic

Duminică, 12 decembrie, se va desfășura ultima etapă a anului 2021 pentru Promo Rally powered by WRT Parts & TELL Security Systems susținut de Auto Chelu și Dinamic 92, etapă care reprezintă și etapa a patra a sezonului 2021 – 2022.

Ultimele două etape, programate pentru lunile ianuarie și februarie 2022 vor decide campionii claselor și implicit câștigătorii premiilor în bani oferite de partenerul principal al evenimentului, compania TELL Security Systems.

Astfel stând lucrurile, etapa din 12 decembrie poate fi decisivă pentru acumularea punctelor în clasamentele sezonului. Din acest motiv, organizatorii se așteaptă să fie prezenți pe circuitul din jurul fostului amplasament al Stadionului Municipal toți cei care au acumulat un bagaj de puncte, dar și cei care își propun să obțină primele puncte în campionatul Promo Rally. Nu în ultimul rând, sunt așteptați toți cei care își doresc să participe la o ultimă cursă auto organizată în anul 2021.

Traseul va suferi modificări și adaptări la eventualele căderi de zăpadă prognozate pentru mijlocul lunii decembrie. Problemele provocate de scăderea aderenței sunt încă un motiv de participare la Promo Rally etapa a patra, orice ieșire în decor de pe traseul de concurs producând doar experiență și dorință de corectare a greșelii, acest fapt vis-a-vis de o nefericită ieșire în decor pe un drum public.

Cele enumerate mai sus, precum și premiile oferite etapă de etapă de către partenerii campionatului sunt argumente pentru organizatori care își doresc să aibă parte, în preajma sărbătorilor de iarnă, de un număr mare de participanți.

Documente Promo Rally – 12 decembrie 2021:

Program Promo Rally – 21 Noiembrie 2021:

  • Verificări tehnice: 08:30 – 09:30
  • Recunoaștere – PE JOS: 08:30 – 09:30
  • Antrenament: 09:30 – 11:20
  • Concurs 1: 11:20 – 13:10
  • Concurs 2: 13:10 – 15:00
  • Concurs 3: 15:00 – 16:50
  • Festivitatea de premiere: 17:15

Parteneri oficiali: WRT Parts, TELL Security Systems

Parteneri principali: Service AutoChelu, Dinamic 92 Distribution, Pro-X – Cosmetică și Întreținere Auto

Parteneri: Cyclon Motorsport, BOP Motorsport, Angelli, PrintINK, Comprest, Infinity Trophy, TehnoSting, Crucea Roșie Brașov

Parteneri media: Autorally.ro, Rock FM, BizBrașov, Autostiri.ro, NewsBV.ro, RPM Racing RO, Zile și Nopți.

Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security Systems este organizat de Clubul Sportiv Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Brașov, al IPJ BrașovServiciul de Poliție Rutieră, al ISU Brașov, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și al Grupării de Jandarmi Brașov.

Credit foto: Ana Maria Florea

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,161FaniÎmi place
702CititoriConectați-vă
1,180AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri