spot_img

Interviu de debutant – Loredan Stefan: „Pentru urmatorul sezon imi doresc o evoluție în pilotaj”

Seria de interviuri dedicata pilotilor debutanti ai Campionatului National de Viteza in Coasta2 se apropie de sfarsit si odata cu acest interviu vom face trecerea spre divizia principal a campionatului.

Divizia a doua a Campionatului National de Viteza in Coasta a descoperit si sustinut o multime de tinere talente pe care le-am intalnit in seria noastra dedicata debutantilor.

Pilotul interviului de astazi, rasnoveanul Loredan Stefan, a venit cu o poveste foarte interesanta despre pasiunea sa pentru motorsport, despre acest sezon de debutant, dar tot odata si despre proiectul sau de suflet, si anume masina pe care si-a construit-o singur, timp de 3 luni, in Germania

ANA: De unde pasiunea pentru motorsport?

LOREDAN: Din copilărie aș putea spune că am avut acest vis, iar anul acesta s-a îndeplinit. Nu a fost un sezon usor, dar am reusit sa fac fata tuturor provocarilor.

ANA: Care consideri tu ca a fost cea mai dificila etapa pentru tine?

LOREDAN: Cea mai dificila etapa a fost cea de la Harghita Băi. Pot spune ca a fost o adevarata provocare, având în vedere că am lucrat de marți până vineri noapte la 2:30 la mașină de concurs și am avut doar o oră dormită înainte de start. Dar cu toate acestea, am reusit sa termin cu bine aceasta etapa

ANA: Cum reusesti sa iti stapanesti emotiile la linia de start?

LOREDAN: Dacă totul pe partea tehnica este ok atunci mă focusez pe traseu si nu las emoțiile să mă cuprindă. Incerc sa ma bucur de fiecare viraj, de fiecare start si fiecare etapa dusa la bun sfarsit.

ANA: Stim ca linia de finish aduce cu ea momente de liniste dar totusi si emotii. Cum e pentru tine?

LOREDAN: Pot spune ca linia de sosire imi aduce liniste, dar totusi incerc sa raman focusat si sa imi reamintesc traseul dar si punctele unde stiu ca mai pot imbunatati lucrurile.  Dupa cum am spus, incerc totusi sa imi pastrez focusul pe ceea ce am de facut.

ANA: Casca are super puteri. Cum te simti tu in momentul in care trebuie sa iei startul si trebuie sa te echipezi?

LOREDAN: De obicei când mă echipez și mă urc în mașină îmi doresc un progres față de manșa anterioară. Incerc sa nu ma las distrat de cele intamplate in jur, sau eventualele incidente de pe traseu. Consider ca doar asa pot ajunge sa dau randament maxim.

ANA: Care sunt planurile tale pentru urmatorul sezon?

LOREDAN: Pentru urmatorul sezon imi doresc o evoluție în pilotaj și sper să pot să ajung și la mai multe etape. Tot odata, in sezonul urmator voi schimba materialul de concurs, si anume voi aduce la star o Honda Civic speciala, la care am lucrat timp de 3 luni. Pot spune ca este proiectul meu de suflet.

ANA: Cine sunt cei care ti-au stat alaturi in acest sezon?

LOREDAN: În primul rând, vreau sa le multumesc băieți de la Rosenau Racing(Constantin Mihai, Ionuț Vereș, Bogdan Dumitrache)pentru tot sprijinul oferit, lui Jafserv (Lucian Jaf) Și prietenilor care m-au susținut. ( Reinhardt Kreuzel, Laurențiu Draia, Lăcătuș Laurean), dar si lui Erwin Mediedowici care a pus la dispoziție un servis auto.

Suntem siguri ca sezonul urmator va fi de-a dreptul special si abia asteptam sa vedem la start fantastical proiect cu care Loredan ne va incanta privirea.

Cu acest interviu vom face trecerea spre pilotii diviziei principale din campionat, dar care si-au descoperit pasiunea pentru acest sport in Campionatul National de Viteza in Coasta 2.

Foto: Arhiva personala – Loredan Stefan si Ilie-Marius Boboaca, Adrian Pislaru

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri