spot_img

Două stele Michelin pentru Bobby Bräuer

Chefkoch Bobby Bräuer hat im ersten Jahr im EssZimmer gleich einen Stern vom Guide Michelin erhalten. (Bild: Käfer)
Chefkoch Bobby Bräuer hat im ersten Jahr im EssZimmer gleich einen Stern vom Guide Michelin erhalten. (Bild: Käfer)

Acest restaurant are o „bucătărie excelentă: merită atenţie”. Definiţia pentru două stele în Ghidul Michelin se regăseşte de astăzi şi în dreptul EssZimmer by Käfer aflat în clădirea BMW Welt. La mai puţin de doi ani de la inaugurare, bucătarul-şef Bobby Bräuer şi echipa sa au primit o nouă recunoaştere. Cu acest calificativ, restaurantul rafinat urcă în fruntea localurilor din München.

„Pentru noi, cele două stele Michelin sunt o mare surpriză şi un mic fenomen. Două stele într-un timp atât de scurt este ceva la care nu mă aşteptam. Este un succes al întregii echipe. Mulţumirile mele merg de asemenea şi către Käfer, dar şi spre BMW Welt”, a declarat Bobby Bräuer, bucătarul-şef EssZimmer, la aflarea veştii, informeaza Autostiri.ro.

 „Ştirea că EssZimmer a primit încă o stea Michelin este absolut minunată. Mulţumirile mele i le acord lui Bobby Bräuer şi remarcabilei echipe pe care o conduce, dar şi celor de la BMW, cu unicul BMW Welt, care ne-a oferit condiţiile perfecte. De asemenea, nu pot să nu le mulţumesc şi tuturor angajaţilor Käfer care lucrează la BMW Welt, care au susţinut EssZimmer cu pasiune şi multă dăruire încă de la început. Această recunoaştere ne face să fim mândri!”, a spus Michael Käfer, directorul general Käfer GmbH & Co. KG, citat de Autostiri.ro.

Helmut Käs, directorul BMW Welt, a completat: „EssZimmer merită cu prisosinţă cele două stele Michelin şi este cea mai bună recunoaştere pentru performanţele excelente obţinute de Bobby Bräuer şi echipa lui de delicatese din Käfer. Pentru BMW Welt şi oraşul München, EssZimmer este un deschizător de drumuri. Este foarte apreciat de oaspeţii noştri care vin de pretutindeni şi sunt foarte pretenţioşi”.

Steaua Michelin este una dintre cele mai importante recunoaşteri gastronomice. Per total, pentru 2015 s-au acordat 282 stele Michelin la nivelul întregii Germanii.

Orar:                   marţi-sâmbătă, de la ora 18.00
Capacitate:       aproximativ 45 de locuri
Contact:            +49 (0)89 358 9918 – 14
esszimmer.bmw-welt@feinkost-kaefer.de

BMW Welt. Inima mărcilor ia pulsul oraşului

Cu 2,9 milioane de vizitatori în 2013, BMW Welt din München este cea mai populară atracţie a Bavariei şi a devenit un adevărat magnet pentru vizitatori de la inaugurarea sa în 2007. Cu arhitectura sa de avangardă, BMW Welt este punctul central al tuturor mărcilor din BMW Group – BMW, subbrandurile BMW M şi BMW i, MINI, Rolls-Royce Motor Cars şi BMW Motorrad -, care sunt prezentate într-o manieră impresionantă în propriile universuri de experienţă. Dar BMW Welt nu înseamnă doar expoziţiile şi preluările noilor automobile, care sunt puncte de atracţie pentru pasionaţii de maşini de pretutindeni. Vizitatorii se pot bucura de-a lungul întregului an de programe variate din cultură, artă şi entertainment, precum şi de delicii culinare la numeroase restaurante. Indiferent că sunt concerte de jazz, recitării de poezii, clubbing, teatru improvizat, duminici în familie, premiere de film, evenimente de gală sau discuţii de grup – BMW Welt este platforma perfectă pentru evenimente inovatoare. În BMW Welt Junior Campus, copii şi tinerii se pot bucura de tururi cu ghizi şi ateliere pe tema mobilităţii şi a dezvoltării durabile.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri