spot_img

Cupa Cheile Grădiștei – TOTAL: 50 de piloți și-au exprimat intenția de a participa la cursa

Organizatorii pun startul greoi pentru activități administrative a piloților pe seama vacanței lungi care a inclus sărbătorile pentru Sfintele Paști și pentru 1 Mai. Intensificarea activităților pentru rezervările de cazare și înscrieri s-au intensificat în aceste zile, trecute de mijlocul săptămânii.

Atenți la tendințe, organizatorii au solicitat gazdei să suplimenteze numărul locurilor de cazare alocate pentru weekendul 18 – 19 Mai. Astfel, au mai fost căutate și găsite 4 – 5 camere în locațiile din resortul Fundata, camere care rămân disponibile doar până luni, 13 Mai.

Pregătirile pentru amenajarea noului traseu de coastă sunt în toi, gazda evenimentului intensificând eforturile pentru finalizarea lucrărilor până miercuri, 15 Mai, astfel încât, eventualele finisaje să fie făcute până vineri, 17 Mai, când traseul va fi predat organizatorului, clubul Auto Blic și implicit, Federației Române de Automobilism Sportiv.

După un amestec de primăvară timpurie și chiar început de iarnă, vremea dă semne de îndreptare, prognoza pentru weekendul 18 – 19 mai fiind una de adevărată primăvara.

Așadar, condiții optime pentru spectatori care, nu în ultimul rând, vor beneficia de două microbuze FAN Bus pentru accesul pe traseul de concurs la Cupa Cheile Grădiștei – TOTAL.

În încheiere dorim să amintim că înscrierile continuă până luni, 13 Mai, și vor continua chiar până vineri 17 Mai, dar cu plata dublă a taxei de înscriere.

Cupa Cheile Grădiștei – TOTAL este organizată de Clubul Sportiv Auto Blic Brașov în parteneriat cu S.C. Cheile Grădiștei S.R.L., sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și este susținută de TOTAL România, PRO-X, KONVEKTA, CYCLON MOTORSPORT în calitate de parteneri principali.

Parteneri oficiali: TESS Brașov – Dealer VW, Omniasig, Zizin – Ape Minerale, Silnef Security, Apel One Med, Angelli, Turbocar Serv, Infinity Trophy.

Cupa Cheile Grădiștei – TOTAL  este sprijinită de Inspectoratul Județean de Poliție – Serviciul Rutier Brașov, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov, Brigada Mobilă de Jandarmi Brașov.

Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți Brașov, News BV, autorally.ro.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,302FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri