spot_img

Raliul Argeșului: Andrei Georgescu, podium în clasamentul debutanților

În sezonul 2015, Andrei Georgescu a ieșit vicecampion în clasamentul debutanților și în clasamentul juniorilor în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă. Încă din acea perioadă, dorința lui Andrei a fost să alerge la raliuri, astfel că primul start în Campionatul Național de Raliuri l-a avut la ultima etapă din sezonul 2017, la Raliul Sibiului, la comenzile unei Dacia Sandero.

”În 2017 am luat startul la Raliul Sibiului pentru a vedea ce înseamnă o probă specială, mai mulți kilometri de concurs. De asemenea, pentru a mă familiariza cu dictarea, cu relația pilot – copilot, lucruri noi față de coastă,” povestește Andrei Georgescu.

Pentru echipajul Georgescu / Gheorghe, Raliul Argeșului a fost un raliu frumos, dar un raliu în care a trebuit să meargă cu mare atenție, probele fiind tehnice, de mare viteză și datorită schimbărilor meteo, foarte alunecoase. Încă de la startul raliului ritmul a fost unul bun, dar din păcate, pe ultima probă o pană de cauciuc i-a făcut să piardă podiumul la Cupa Suzuki, la Juniori și la clasa RC5.

”Pentru primul raliu de asfalt cu Suzuki, am avut un ritm bun pe toate probele, încă de la început. Din păcate, pe ultima probă o pană de cauciuc a făcut să pierdem podiumul la Cupa Suzuki, la Juniori și la Clasa RC5. Sezonul abia a început și este unul lung. Obiectivele noastre pentru finalul sezonului sunt terminarea pe podiumul Cupei Suzuki și locul 1 în clasamentul debutanților. Pentru asta va trebui să avem un ritm bun la fiecare etapă,” a continuat Andrei Georgescu,  citat de autostiri.ro.

Partenerii echipajului Andrei Georgescu / Dumitru Gheorghe sunt: KFC România și Card Oil Avantaj.

”Le mulțumim partenerilor KFC România și Card Oil Avantaj pentru susținerea anuală, mulțumesc familiei, copilotului Dumitru Gheorghe și tuturor celor care sunt alături de mine la fiecare cursă,” a încheiat Andrei.

Credit foto: RallyZoom.ro

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,332FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri