WSBK. Melandri şi Checa îşi împart victoriile la Donington. Mureşan nu a luat stratul!

| 28 martie 2011 | 0 Comments

Carlos Checa şi Marco Melandri şi-au împărţit victoriile în cursele de ieri de la Donington şi au urcat pe primele două poziţii în clasamentul general al Campionatului Mondial de Superbike.

În faţa a 51.000 de spectatori, italianul Marco Melandri de la Yamaha WSBT s-a impus în prima cursă, urmat de Jakub Smrz (Ducati) şi Carlos Checa (Ducati), trecându-şi astfel în cont prima s-a victorie în campionat, după numai trei curse alergate.

A doua cursă a zilei, a fost tranşată în favoarea sa de către Carlos Checa, urmat la peste trei secunde de Melandri. Podiumul a fost completat de către britanicul Leon Camier.

La general cei doi piloţi din frunte, Checa şi Melandrii sunt urmaţi de Leon Haslam şi Max Biaggi.

La clasa Supersport, Robert Mureşan a suferit o căzătură în warmup-ul cursei din Marea Britanie, mecanicii nemaiputând repara motocicleta în timp util. Totuşi, premizele pentru pilotul român sunt mai mult decât încrezătoare, acesta declarând la puţin timp după accident că în acest an se va putea lupta pentru clasări în Top 10!

În cursă piloţii Yamaha ParkinGO, Luca Scassa şi Chaz Davies au încheiat pe primele două locuri, Scassa reuşind a doua victorie consecutivă. Podiumul a fost completat de către Gino Rea. La general Scassa este primul, cu 50 de puncte, urmat de Perkes cu 31.


Tags: , , , , , , , , ,

Category: Moto GP, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Duminică la dublu pentru istorice: a treia etapă Romanian Retro Racing și sărbătoarea Retromobil Fest se desfășoară pe circuitul Motorpark

Campionatul desfășurat sub tutela FRAS şi cu susținerea Retromobil va alinia la start inclusiv proprietari de motociclete clasice, în premieră...

Închide