spot_img

WinterFun by LeBaron, raliu de regularitate

Dăm start evenimentelor organizate iubitorilor de mașini de epocă! Classic Car Club Mures deschide sezonul!

Trăim ultimele săptămâni de iarnă când anunțăm deschiderea sezonului mașinilor de epocă și nu numai. Comorile noastre prețioase dorm de obicei între lunile septembrie și mai, dar acum facem o excepție, chiar două.

În perioada 26-27 februarie 2022, invităm iubitorii și proprietarii de mașini oldtimer, youngtimer, moderne și electrice la o cursă amicală pe un traseu de 300km în județul Mureș. Aceasta este o sesiune de antrenament pentru concurenții vechi după pauza de iarnă și o introducere pentru noii concurenți în raliurile de regularitate. Ca noutate, de data asta organizăm și o etapă de seară BONUS NIGHT.
Așteptăm la eveniment 40 de mașini și echipe.
Se pot înscrie echipaje cu mașini din următoarele categorii:
Clasa I (istorice) – fabricat până la 31 decembrie 1992 și dețin atestat de vehicul istoric
Clasa Y (youngtimer) – fabricat până în data de 31 decembrie 2002 fără atestat de vehicul istoric
Clasa E (electric) – vehicule electrice + hibrid
Clasa M – fabricat după data de 1 ianuarie 2003
Clasa R – rookies – incepatori
Clasa S – mașinile participante la etapa BONUS NIGHT
Clasa T – Traditional Fair play – fără echipamente de tip Tripmaster electrice / tablete / telefoane

Înscrierile se fac pe siteul destinat evenimentului: www.winterfun.ro

Traseul cursei va avea cca 300km. În prima zi vom parcurge cca 150km pe traseul Târgu Mureș – Bălăușeri – Cund – Gănești – Ogra – Târgu Mureș. Primul eveniment al anului aduce o noutate: cei doritori vor parcurge o etapă de seară BONUS NIGHT, traseul având cca 50km. A doua zi vom avea o etapă mai scurtă de cca 100km pe traseul Târgu Mureș – Miercurea Nirajului – Acățari – Ogra.

Programul complet va fi anunțat înainte de eveniment, dar până atunci un detaliu atractiv: vom vizita manufactura de brânzeturi din Cund. Producătorul de brânzeturi Varga István prezintă și câteva secrete de producție: ce este harfa manuală de brânză și la ce se folosește, cum este brânza maturată de cărbune, și la ce folosește producătorul apa sărată din Sovata. Nu ratăm nici degustarea delicateselor autohtone din brânză.

În prima zi scopul este de a ajunge la Boutique Hotel Le Baron din Gănești, cunoscut și sub numele de Butoiul Sasului. Facem popas la această gazdă, el fiind sponsorul principal al evenimentului, și vom rămâne pentru o experiență culinară.

Evenimentul începe la Târgu Mureș. Ne vom aduna în data de 26 februarie în Castelul medieval la ora 8 și cursa va începe la ora 10. Aici așteptăm cu drag reprezentanții presei și pe toți cei interesați de mașinile de epocă, dar nu în ultimul rând și pe cei care și-au pus în gând să se aventureze înaceste tipuri de eveniment, unde pot depăși propriile limite.

Acest eveniment este organizat de Classic Car Club împreună cu Le Baron. Mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri pentru sprijin și implicare!
Sponsori: Zooku, Viessmann Transilvania, The Family Butchers, Fertan, Holomed, Ecomotive, ChronoFun.
Partener media: autostiri.ro

Informații generale despre noi: Classic Car Club este un club fondat în 2010 în Târgu Mureș. Organizăm anual mai multe raliuri de regularitate, și evenimente destinate mașinilor și pasionaților de mașini de epocă. Amintim doar cele mai importante evenimente de acest gen: Castel Rally by EHRLEWine and Classicsrally60 – youngtimer rally.

 
Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -spot_img
15,357FaniÎmi place
699CititoriConectați-vă
1,130AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -spot_img
- Partener – GT Auto Club Sportiv -spot_img

Parteneri Autostiri