spot_img

Finala sezonului șapte Promo Rally

Cea de-a VII-a ediție a Campionatului Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security Systems și susținut de Auto Chelu și Dinamic 92, divizia Promo Rally, se va încheia duminică, 27 Februarie, în locația consacrată din cartierul brașovean Bartolomeu, pe un traseu marcat pe fosta locație a Stadionului Municipal.

Organizatorii se așteaptă la o participare numeroasă din mai multe motive detaliate de managerul proiectului, Cristian Andrei: ”În primul rând, odată cu finala se încheie sezonul destinat curselor organizate pentru piloții amatori. Un nou sezon fiind programat doar din toamna acestui an. În al doilea rând, doar o clasă de concurs este jucată înainte de finală. Clasamentele la zi pot fi accesate aici. Nu în ultimul rând, îmi doresc și sunt în asentimentul întregii echipe Auto Blic, să se bată recordul de participare stabilit la etapa a doua a sezonului, 56 de participanți înscriși la Cheile Grădiștei.”

Față de motivele expuse de Cristian Andrei se impune să mai fie menționate încă câteva. În primul rând, traseul de concurs pentru finala acestui sezon va fi unul nou, din punct de vedere al sensului de parcurgere, acesta fiind unul experimentat în anul 2020. Nu trebuie omis faptul că pentru prima dată în cele șapte ediții, ocupanții podiumurilor celor patru clase vor fi premiați cu premii în bani de către unul din partenerii oficiali ai competiției, compania TELL Security Systems, condusă de inimosul Emil Vincze, care declara la momentul lansării premiilor: ”Consider că pe lângă bine meritatele cupe care vor atesta peste ani activitatea sportivă a fiecărui participant, o mică susținere financiară îi va ajuta atât pe cei care vor urma lungul și costisitorul drum spre profesionalism, cât și pe cei care au evoluat șase etape cu rezultate apreciate.”

Alături de premiile acordate clasamentelor finale, partenerii WRT Parts – Director General Zoltan Vargyasi, Auto Chelu – Director General Neculai Ciușleanu, Pro-X – Director Executiv Dan Daniliuc, Cyclon Motorsport – Președinte Istvan Barabas și BOP Motorsport – Președinte Paul Țurcanu vor premia podiumurile de etapă.

Dacă adăugăm la premiile de mai sus și nelipsitele cupe oferite de Infinity Trophy, însoțite de spumantele Angelli Cuve Imperial pentru fiecare ocupant al podiumului de premiere, avem imaginea mărită a unei FINALE de campionat, care, pe lângă satisfacția sportivă și posibilitatea de a accede în sportul de performanță, oferă și premii atractive care suntem siguri că vor conduce la întreceri spectaculoase.

În încheierea primelor informații despre FINALĂ, dorim să mai adăugăm un amănunt extrem de important, anume faptul că organizatorii au lansat invitații către piloții consacrați din Brașov pentru a participa cu automobilele de curse și / sau de antrenament la FINALĂ.

Documente Promo Rally – 27 Februarie 2022:

Program Promo Rally – 27 Februarie 2022:

  • Verificări tehnice: 08:30 – 09:30
  • Recunoaștere – PE JOS: 08:30 – 09:30
  • Antrenament: 09:30 – 11:20
  • Concurs 1: 11:20 – 13:10
  • Concurs 2: 13:10 – 15:00
  • Concurs 3: 15:00 – 16:50
  • Festivitatea de premiere: 17:15

Parteneri oficiali: WRT Parts, TELL Security Systems

Parteneri principali: Service AutoChelu, Dinamic 92 Distribution, Pro-X – Cosmetică și Întreținere Auto

Parteneri: Cyclon Motorsport, BOP Motorsport, Angelli, Omniasig, PrintINK, Comprest, Infinity Trophy, TehnoSting, Crucea Roșie Brașov

Parteneri media: Autorally.ro, Rock FM, BizBrașov, Autostiri.ro, NewsBV.ro, RPM Racing RO, Zile și Nopți.

Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security Systems este organizat de Clubul Sportiv Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Brașov, al IPJ BrașovServiciul de Poliție Rutieră, al ISU Brașov, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și al Grupării de Jandarmi Brașov.

Credit foto: Ana Maria Florea

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,114FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,160AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri