Vroom Vroom Vlog – deschide balul Campionatului National de Viteza in Coasta 2019!

| 6 aprilie 2019 | 0 Comments

Sezonul 2019 a Campionatului National de Viteza in Coasta va fi deschis de catre deja binecunoscuta masina electrica a echipei Kaufland e-Rally Team, pilotata de aceasta data de catre Mihai Beldie, pilot si fondator al canalului de YouTube – Vroom Vroom Vlog.

Prima competitie va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, sambata si duminica la Rasnov unde sunt asteptati nu mai putin de 92 de piloti cu masini care mai de care mai spectaculoase.

“Prin intermediul prezentei echipei Vroom Vroom Vlog la aceasta etapa, imi doresc sa aducem un adevarat plus de expunere Campionatului National de Viteza in Coasta, campionat ce sincer eu il consider perfect pentru a vedea in actiune masini ce “iti fac pielea de gaina” la fiecare trecere, in adevaratul sens al cuvantului.

O sa facem tot posibilul ca la finalul fiecarei zile sa avem un material pe canalul nostru de YouTube – VroomVroomVlog cu “povestea” zilei in curs, asa ca abonati-va cu incredere!

Pentru fiecare etapa la care suntem prezenti o sa avem si un concurs in care o sa avem un  castigator, urmaritor al canalului, ce va beneficia de o urcare in dreapta mea. La start, va fi oficial in concurs, pentru prima data, prima masina electrica omologata, pilotata de Sorin Ghisoi alaturi de care in acest sezon vom reprezenta echipa Kaufland e-Rally Team.

Pentru cei ce isi doresc sa ne vada in actiune va propun 2 variante: ⁃ daca reusesti intrii pe traseu cu masina personala (circulatia se inchide la ora: 8:00 dimineata) lasa masina undeva la jumatatea traseului – in primul ac de par si de acolo poti sa schimbi locul de unde urmaresti competitia la fiecare urcare.
⁃ daca ajungi dupa ora 8:00 lasa masina in zona indicata de politia rutiera si urca pe traseu la pas, recomandarea fiind sa iti schimbi locul de vizionare la fircare urcare.

Pe scurt, va garantam ca merita efortul de a va deplasa pana la Rasnov pentru bucuria de a vedea in actiune protagonistii Campionatului National de Viteza in Coasta! Asa ca, ne vedem pe Coasta!” a spus Mihai Beldie inaintea competitiei de la Rasnov. Mihai beneficiaza la aceasta etapa de sustinerea partenerilor: Kaufland Romania, COX Motorsport si Hotelul Aurelius Imparatul Romanilor Poiana Brasov.

Video: YouTube

Credit foto: Dan Strauti

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Adrian RĂSPOPA aproape de victorie în Raliul Moldovei Bacău

Cu un start excelent pentru Adrian RĂSPOPA, concretizat cu victorie pe prima probă specială a raliului, pilotul băcăuan anunța o...

Închide