Echipa UniCredit Leasing Motorsport, înscrisă în trei competiții naționale

| 6 aprilie 2019 | 0 Comments

UniCredit Leasing, liderul industriei de leasing din România, își propune obiective ambițioase în cel de-al treilea an consecutiv în care susține activ motorsportul românesc.

Cei doi piloți ai echipei UniCredit Leasing Motorsport, Mihai Leu și Adrian Teslovan, vor participa la trei competiții naționale în 2019: Campionatul Național de SuperRally, Campionatul Național de Raliuri și Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Mihai Leu concurează la bordul unui bolid Ferrari 458 Challenge și va reprezenta echipa UniCredit Leasing Motorsport în Campionatul Național de Viteză în Coastă (6 aprilie – 13 octombrie) și în Campionatul Național de SuperRally (10 mai – 26 octombrie) pe toată durata sezonului. Fostul campion mondial de box profesionist și campion național de raliuri a revenit la volan în 2018, după o pauză de 10 ani.

„Competițiile anului trecut mi-au reamintit cât de intensă este experiența din spatele volanului; sunt entuziasmat să fiu din nou la linia de start alături de UniCredit Leasing și sper ca împreună să le oferim comunităților pasionate de sport și adrenalină un parcurs spectaculos și captivant în acest sezon”, a declarat Mihai Leu, citat de autostiri.ro.

Structura echipei va rămâne neschimbată și în Campionatul Național de Raliuri (2 mai – 19 octombrie), prin echipajul format din Adrian Teslovan (pilot) și Cseh Vajk Imre (co-pilot), la volanul unui Citroen DS3 R3 Max.

În noul sezon, eu și Imre ne dorim să ne clasăm cât mai bine atât în clasamentul automobilelor cu 2 roți motrice, cât și în clasa 5. Toate experiențele pe care le-am avut de-a lungul timpului ne-au pregătit pentru sezonul acesta și suntem încrezători în forțele noastre. Suntem deosebit de onorați că intrăm în al treilea an de parteneriat cu UniCredit Leasing, le mulțumim încă odată pentru suport și pentru încrederea acordată. Performanțele lor din bussines ne obligă și pe noi în sport”, a declarat Adrian Teslovan, pilotul UniCredit Leasing Motorsport Team, citat de autostiri.ro.

UniCredit Leasing crede în dezvoltarea motorsportului autohton și suntem entuziasmați să fim din nou alături de piloții noștri în cele mai importante competiții naționale. Mihai, Adi și Imre ne arată an de an că pasiunea și ambiția te pot duce spre performanță și suntem convinși că 2019 nu va fi o excepție”, a declarat Daniela Bodîrcă, CEO UniCredit Leasing.

Credit foto: RallyPhoto.ro, ABimages.ro

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Emil Ghinea castiga prima editie a Trofeului Valea Uzului – Darmanesti

ACS Rally Spirit a organizat in acest an, in premiera, Trofeul Valea Uzului - Darmanesti, in perioada 7-8 august 2020....

Închide