Vertical Step Marathon 2014 – Suzuki conduce aventura!

| 18 noiembrie 2014 | 0 Comments

fix-vertical-maraton-bigSuzuki este sponsorul principal al competitiei Vertical Step Marathon 2014. Oricât de vertical este drumul, Suzuki conduce aventura!

Când vine vorba despre spirit liber şi curajul de a-ţi depăşi limitele, Suzuki este deschizător de drumuri.

Vertical Step Marathon 2014 este un eveniment destinat celor pentru care aventura este un stil de viaţă. Este cel mai amplu eveniment de căţărare indoor din România, care reuneşte anual un număr impresionant de căţărători din întreaga ţară, dar şi din ţările învecinate. Organizat an de an de către Vertical Spirit şi ajuns la cea de-a 6 ediţie, etapa din 2014 are loc în perioada 22 – 23 noiembrie, în cea mai înaltă şi mai complexă sală de escaladă din Romania.

La ediţia de anul trecut s-a înregistrat şi un record naţional, fiind evenimentul cu cea mai numeroasa participare din istoria escaladei românaneşti: peste 140 de participanţi din întreaga ţară, dar şi de peste hotare. Vertical Step Maraton este o competiţie cu un format unic in România, fiind singurul eveniment dedicat căţărării care îmbină atât escalada sportivă – căţărarea pe pereţi înalţi cu asigurare în coardă – , cât şi bouldering-ul – căţărarea pe pereţi de aproximativ 4 m, cu aterizare pe saltele.

Iubită atât de cei care o practică cât şi de publicul larg, escalada este mai mult decât un sport. Este un mod de exprimare a curajului ce reuneşte non-conformiştii din toate colţurile societăţii cu un singur lucru în comun: dorinţa de a-şi depăşi limitele si de a te simti liber.

În acelaşi fel, prin sloganul „Way of Life” al brandului si prin platforma Happy Me, Suzuki îi strânge la un loc pe toţi cei care preţuiesc momentele trăite intens şi pentru care căutarea fericirii este un mod de viaţă.

VIA: Suzuki Romania


Tags: , , , , , , , , , ,

Category: Diverse

Citește articolul precedent:
Arta camuflajului

Menținerea suspansului până la momentul premierei. Camuflajul: de la rolul funcțional, la artă.

Închide