spot_img

Valentino Rossi: The Doctor Series

Primul episod al celei mai asteptate serii video dedicate lui Valentino Rossi a fost lansat pe YouTube.

Il cunoasteti deja. Numarul 46, galbenul usor de recunoscut, zambetul, glumele, gradul adoratiei, imperiul pe care l-a construit. Douazeci de ani de succese in cadrul MotoGP si Grand Prix, care l-au asigurat pe Valentino Rossi de imortalitate in sport…dar il cunoasteti cu adevarat?

‘Valentino Rossi: The Doctor Series’ este redat prin cuvintele celor apropiati lui, dar si de el insusi. Noua serie video compusa din 5 parti se avanta in originile gloriei sale si arunca o privire catre omul care si-a imprimat propriul nume in istoria curselor de motociclete. Se bazeaza pe elemente de film din arhiva Dorna Sports, cat si pe accesul exclusiv catre Valentino, tras de-a lungul a numeroase vizite intime in Tavullia, unde se afla baza VR|46.

Poate ca italianul in varsta de 37 de ani detinatorul a 9 titluri mondiale, 113 cupe in 4 clase de Grand Prix, 213 podiumuri si al cifrei ‘46’ ca cea mai mare eticheta personalizata, de cand Jordan a inscris ultimul slam-dunk sub numarul 23, dar impactul sau este mult mai mare si transcede sportul pe care il practica. Maretia sa ca pilot – care continua sa evolueze – este construita pe statistici si realizari, dar sarmul si personalitatea lui s-au impregnat in mod egal in sufletul oamenilor si au inspirat milioane de fani.

‘Valentino Rossi: The Doctor Series’ isi urmareste star-ul din vremea cand se juca la The Ranch (Ferma), ne ofera un tur al facilitatilor VR|46 si al orasului natal, alaturi de emotii intense in lumina reflectoarelor in jurul uneia dintre cele mai mare scene ale sale: MotoGP – Marele Premiu al Italiei din Mugello. Oameni precum tatal sau, Graziano Rossi, Lin Jarvis (Yamaha Racing MD), fostul coechipier Colin Edwards, directorul Dorna Carmelo Ezpeleta, si o serie de prieteni dintre cei mai apropiati si aliati, toti ne ofera o vedere interioara fara precedent asupra omului, personalitatii si atletului.

“Sa lucrezi cu Valentino este intotdeauna interesant,” spune Lin Jarvis, supraveghetorul sau in culorile Yamaha de peste 11 ani, citat de autostiri.ro. “Este un perfectionist, cere mult de la echipa dar face asta impreuna cu ei, incurajeaza oamenii sa ii atinga telurile sale. Este o experienta din care ai ce invata.”

In final, omul insusi a fost urnit sa comenteze: “Competitiile pentru mine inseamna sa te distrezi pe o motocicleta si sa te bucuri de experienta de fiecare data. Acesta fiind cel de-al 20-lea sezon in cariera mea de MotoGP, mi-a  reamintit momentele cele mai bune, dar abia astept sa apara si altele!”

Primul din cele 5 episoade Valentino Rossi: ‘The Greatest of All Time’ se axeaza pe cum a reusit italianul sa-si stabileasca statutul de “icon” atat pe circuit cat si in afara acestuia. A fost lansat in timp ce Valentino co-prezenta o ecranizare exclusiva in Le Mans, inainte de Grand Prix-ul Frantei al Monster Energy. Acesta va fi urmat de inca 4 episoade ce vor fi lansate in urmatoarele 3 luni.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro

Video: Youtube

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri