Anduranta Moto in premiera la MotorPark

| 5 mai 2016 | 0 Comments

moto,,Am visat sa avem o cursa de anduranta moto in Romania. Prin investitia de la Motorpark Romania s-a creat aceasta posibilitate. Nu putem vorbi inca de un campionat romanesc la aceasta ramura. S-a lucrat intens la elaborarea unui regulament de anduranta moto iar pentru inceput vom organiza in luna iulie prima cursa de acest gen, cursa care  va conta pentru Cupa Romaniei la Anduranta Moto pe echipe. Anduranta nu este usoara, cursa va dura 3 ore in care pilotii unei echipe se vor schimba intre ei de mai multe ori in incercarea de a face mai multe ture de circuit decat celelalte echipe concurente. Programul si regulamentul vor fi publicate in curand pe www.frm.ro” a mentionat Virgil Marin la o pauza de cafea, un impatimit al sportului cu motor, conform onrace.ro.

In weekendul 29-31 iulie la Circuitul MotorPark Romania se va desfasura Cupa Romaniei la Anduranta Moto pe Echipe. Evenimentul este organizat de Clubul Century Team si se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Motociclism. Prima zi a evenimentului, vineri 29 iulie, fiind o zi dedicata trackday-ului se poate antrena toata suflarea moto pe baza unor reguli de siguranta ce vor fi publicate. Ziua de sambata va fi dedicata antrenamentului si calificarii pilotilor ce vor lua startul in cursa de anduranata de duminica 31 iulie.

Echipele participante la acest concurs sunt formate din piloti licentiate FRM la ramura de viteza. Cei care doresc sa participe trebuie sa urmeze procedurile de inscrierea in campionatul de viteza al FRM.

VIA: onrace.ro

Credit foto: Andrei Gemes


Tags: , , ,

Category: Moto GP, Prima pagina

Citește articolul precedent:
O nouă ediție Transilvania Rally va avea loc în această săptămână

Mai sunt puține zile până la startul celui mai important eveniment de motorsport din această parte a țării, Total Transilvania...

Închide