Top 10 Concept car – No 4!

| 7 septembrie 2010 | 0 Comments

Cui nu-i plac maşinile tari? Cu siguranţă toţi cei care citesc aceste rânduri a visat măcar o dată la un super bolid cu o super putere cu ajutorul căruia poţi să… faci ce vrei tu! Din păcate puţini avem şansa de a şi experimenta pe viu un astfel de vis.

Pentru a veni în ajutorul visurilor voastre auto24bv.ro vă propune cele mai tari zece maşini de la cele mai luxoase concepte lansate pe piaţă, până la cel mai scumpe creaţii ale unor producători precum Audi , Mazda, Peugeot sau Toyota. Aruncaţi o privire

4. Mazda Taiki

Mazda Taiki continuă evoluţia proiectului Nagare al japonezilor. Astfel după Mazda Nagare, Mazda Ryuga şi Mazda Hakaze, Taiki este desăvârşirea conceptului, modelul ce îmbină ideile estetice cu tehnologia viitorului: motoare rotative de ultimă generaţie sau soluţii aerodinamice extrem de eficiente.

Mazda Taiki este considerată de către creatorii săi maşina sport a viitorului!

Taiki foloseşte un motor rotativ, Renesis, amplasat frontal, ce transmite întreaga sa putere punţii spate, prin intermediul unei transmisii în şapte rapoarte cu dublu ambreaj. La exterior modelul impresionează prin uşile de tip foarfecă şi coeficientul dinamic incredibil: 0.25.

Vezi şi restul topului:

10. Lexus LF-A Roadster

9. BMW Snug

8. Audi O

7. Mazda Nagare

6. Toyota 4WingX

5. BMW ZX-6


Tags: , , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Clasament Raliul Clujului după prima zi!

Sebastian Barbu este lider după prima zi la Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator. Pilotul sibian, secondat de Bogdan...

Închide