spot_img

Top 10 Concept car – No 4!

Cui nu-i plac maşinile tari? Cu siguranţă toţi cei care citesc aceste rânduri a visat măcar o dată la un super bolid cu o super putere cu ajutorul căruia poţi să… faci ce vrei tu! Din păcate puţini avem şansa de a şi experimenta pe viu un astfel de vis.

Pentru a veni în ajutorul visurilor voastre auto24bv.ro vă propune cele mai tari zece maşini de la cele mai luxoase concepte lansate pe piaţă, până la cel mai scumpe creaţii ale unor producători precum Audi , Mazda, Peugeot sau Toyota. Aruncaţi o privire

4. Mazda Taiki

Mazda Taiki continuă evoluţia proiectului Nagare al japonezilor. Astfel după Mazda Nagare, Mazda Ryuga şi Mazda Hakaze, Taiki este desăvârşirea conceptului, modelul ce îmbină ideile estetice cu tehnologia viitorului: motoare rotative de ultimă generaţie sau soluţii aerodinamice extrem de eficiente.

Mazda Taiki este considerată de către creatorii săi maşina sport a viitorului!

Taiki foloseşte un motor rotativ, Renesis, amplasat frontal, ce transmite întreaga sa putere punţii spate, prin intermediul unei transmisii în şapte rapoarte cu dublu ambreaj. La exterior modelul impresionează prin uşile de tip foarfecă şi coeficientul dinamic incredibil: 0.25.

Vezi şi restul topului:

10. Lexus LF-A Roadster

9. BMW Snug

8. Audi O

7. Mazda Nagare

6. Toyota 4WingX

5. BMW ZX-6

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,348FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,380AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri