Kobayashi continuă la Sauber şi în 2011

| 7 septembrie 2010 | 0 Comments

Echipa de Formula 1 Sauber a anunţat astăzi că-i va prelungi contractul japonezului Kamui Kobayashi şi pentru sezonul viitor. Pilotul de 24 de ani, a reuşit o performanţă incredibilă în acest an, reuşind să acumuleze 21 de puncte din 15 mari premii încheiate.

Suntem bucuroşi să-l avem pe Kamui alături de noi, atât ca pilot cât şi ca om el este un câştig. Nu s-a pus niciodată problema de a nu lucra cu noi şi în 2011, este tânăr şi va mai avea multe de spus în continuare”, a declarat şeful echipei, Peter Sauber.

La rândul său pilotul japonez este mulţumit de evoluţia carierei sale de până acum şi spune că la team-ul austriac se simte „ca acasă”.

Sauber nu a anunţat încă numele celui de-al doilea pilot ce va alerga pentru echipă sezonul viitor. Pedro de la Rosa este în prezent colegul lui Kobayashi anul acesta.


Tags: , , , ,

Category: MotorSport, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Battlecross X31: cea mai nouă anvelopă motocross Bridgestone oferă motocicliștilor tracțiune și aderență uimitoare, precum și stabilitate și autonomie sporite

Anvelopa Motocross Bridgestone Battlecross X31 le permite motocicliștilor să-și intensifice jocul pe teren accidentat.Bridgestone Battlecross X31 aplică cele mai noi...

Închide