Tontsch Automotive – o echipa de campioni

| 3 septembrie 2014 | 0 Comments

DSC_5134O data cu terminarea calendaristica a sezonului de vara, la sfarsitul saptamanii trecute a avut loc, la Alba Iulia cea dea VI-a etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta 2014, aflata la editia a X-a sub denumirea de Alba Motor Challenge, o competitie organizata de Clubul Sportiv Autosport Fair Play Alba in colaborare cu Consiliul Judetean Alba a reprezentat un real succes. Echipa Tontsch Automotive, compusa din Eduard Tontsch si Mihai Beldie devin Campioni Nationali la Grupa I2 respectiv grupa automobilelor diesel, in urma unor evolutii excelente.

DSC_3168„Etapa de acasa, a reprezentat pentru mine una dintre cele mai frumoase etape de cand alerg, numarul de spectatori si locatiile au fost perfecte pentru cresterea potentialului imaginii acestui campionat. Din punct de vedere sportiv victoria din grupa diesel imi aduce titlul de campion al grupei inainte cu doua etape de finalul sezonului si locul doi din cadrul grupei H3 ce ma propulseaza pe locul doi in clasamentul general al clasei. Duminica nu a fost cea mai buna zi a lui Fumi, problemele tehnice ne-au incetinit. In cele din urma am reusit la limita un loc doi la clasa ce ma bucura enorm avand in vedere conditiile concursului, cauciucurile stradale Michelin Pilot Super Sport au reusit din nou sa ma surprinda cu performanta lor, reusind sa lupte cot la cot cu anvelopele de competitie” sustine Mihai Beldie la finele etapei Albaiuliene, citat de Autostir.ro.

Asadar dupa o scurta recapitulare Eduard devine campion al grupei I2, Mihai cucereste titlul la Diesel si urca pe pozitia 2 in cadrul grupei H3 ceea ce anunta un final de sezon plin de emotie. Urmatoarea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta se va desfasura la Campulung Muscel in perioada 20-21 septembrie.

In sezonul 2014 pilotul Clubului Sportiv Autosport Fair-Play Alba se bazeaza pe sprijinul partenerilor: Tontsch Automotive, Roger Utilaje, Safety Broker, Fratila Consulting, Smart Driving, Angrenaje si Roti Dintate, Dirom Intertrans, www.turismalba.ro, Axel Company, AutoZilla, Road and Safety Machines, Motul Romania, Michelin Romania, OZ Romania, tipografia Antel. Parteneri media: KissFM, Alba24.ro.

Sursa: comunicat remsi Autostiri.ro

Credit foto: RallyZoom.ro


Tags: , , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Triumph intră în lumea enduro și motocross

Ricky Carmichael și  Iván Cervantes sunt două dintre numele mari care vor ajuta la dezvoltarea noilor modele Producătorul britanic de...

Închide