Titi Aur la Trofeul Opel

| 17 octombrie 2019 | 0 Comments

Mii de iubitori ai sporturilor cu motor au profitat de vremea bună pentru a asista la ultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă desfășurată la Poiana Brașov. ” A fost, ca de fiecare dată, o adevărată plăcere să concurez aici”, a declarat multiplul campion național Titi Aur.

Acesta a evoluat, la categoria S20, acolo unde, alături de un alt laureat în întrecerile naționale de raliuri, Dan Gîrtofan, miza principală a fost spectacolul. Și aceasta pentru că, nefiind prezenți cu program complet în întrecerile de viteză în coastă, cei doi nu aveau drept miză punctele puse în joc pentru ierarhiile campionatului.

Obiectivul principal a fost atins, Titi stârnind aplauzele fanilor cu glisadele sale pe virajele traseului atât la recunoașteri și antrenamente, cât și în manșele de calificare și de concurs. Uneori, după cum afirma chiar el, a profitat de lipsa de presiune pentru a le amplifica, spre satisfacția fanilor.

Pentru Titi Aur n-a fost ultima apariție din acest sezon. Aceasta se va produce la București, pe 25 și 26 octombrie, atunci când este programată ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally.

Credit foto neprecizat

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Șapte evenimente se vor desfășura în acest weekend sub egida FRAS

În conformitate cu restricțiile enumerate în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății Nr. 601 /...

Închide