spot_img

Tempestini va lua startul la Bacau pe o masina inchiriata din Italia

Marco Tempestini va evolua impreuna cu Dorin Pulpea la Bacau tot pe un Subaru Impreza R4, inchiriat de la preparatorul italian Bertino Motorsport, pe care va utiliza o parte din piesele masinii din Romania.

“Imi pare rau pentru ceea ce i s-a intamplat lui Bogdan insa aceste incidente fac parte din sportul nostru. Sunt dezamagit de prestatia pe care am avut-o ca pilot la Timis Rally, indiferent de problemele tehnice pe care le-am avut in Banat.

Ma bucur ca am descoperit problema care ne-a afectat evolutia, insa, acest lucru s-a intamplat abia in Corsica, unde am fost obligati sa abandonam. Weekendul acesta am efectuat o sesiune de teste pe macadam la care am beneficiat de aportul noii suspensii din kitul R4.

M-am simtit foarte bine cu masina, imi plac noile amortizoare si sper ca am reusit sa facem cele mai bune setari. La Bacau imi doresc sa fim competitivi, mai ales ca aceasta este suprafata mea preferata de concurs si sper ca si echipa sa urce pe primul loc, acolo unde-i este locul.” a spus Marco Tempestini la terminarea sesiunii de teste desfasurata in jud. Cluj.

Sursa: comunicat de presa Napoca Rally Academy

Credit foto: remis prin comunicatul de presa Napoca Rally Academy

Un material publicat pe www.autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri