Târgoviște, CORB 44 Adventure Days

| 22 octombrie 2015 | 0 Comments
  • CORB 44 Adventure Days powered by Generali, 22-25 octombrie, Târgoviște, ultima etapă din Campionatul Național de Off-Road,
  • Titlurile la clasele Extrem, Open și Standard se decid în SubCarpații de Curbură,
  •  Trial urban, duminică începând cu ora 09:30.

CORB 44 Adventure DaysCORB 44 Adventure Days, provocarea din SubCarpații de Curbură – zona Munților Leaota – va pune punct sezonului 2015 al Campionatului Național de Off-Road, iar miza este mare în lupta pentru titlurile claselor Open și Standard. Dacă la Extrem pilotul Andy Vișoiu și-a adjudecat deja titlul, clasa mai rămâne de disputat la categoria copiloți. Constantin Fântână, Romică Chiriac și Laurențiu Dobrica sunt favoriții care vor lupta pentru prima poziție la general.

Șansele obținerii titlului de la clasa Open stau în mâinile piloților Claudiu Tudor și Viorel Vlad, în timp ce copiloții care speră să își adjudece titlul sunt George Bobu și Mircea Rențea.

La clasa Standard Marius Ștefan și Magda Danciu sunt piloții care își vor disputa titlul pe traseul CORB 44 Adventure Days. Copiloții Ștefan Szekely și Cornel Zamfirescu sunt favoriții din clasamentul general al acestei categorii.

Joi, 22 octombrie sunt programate înscrierile și verificările tehnice urmând ca startul oficial în competiție să fie dat vineri, 23 octombrie, ora 09:30 din Piața Tricolorului, Târgoviște. Echipajele înscrise vor porni din centrul orașului către zona unde se va da startul propriu-zis în secțiunea de off-road, iar de aici fiecare clasă își va începe aventura în SubCarpații dâmbovițeni. Cu un peisaj contrastant atât traseul de vineri cât și cel de sâmbătă a fost îngreunat de ploile din ultima perioadă, însă dificultatea traseului este unul dintre ingredientele aventurii din off-road.

Viorel Gingu

Viorel Gingu

După cele două zile de pe dealuri duminică urmează Trialul. CORB 44 Adventure Days powered by Generali are un trial urban întregul traseu aflându-se în orașul Târgoviște. Mai precis, în apropiere de complexul Class Park pe Aleea Sinaia (pe terenul viran aflat imediat pe partea dreaptă după ce se trece podul peste râul Ialomița mergând în direcția Pucioasa/Sinaia).  Toate clasele care punctează în campionat: Extrem, Open, Standard vor evolua pe traseul amenajat de mâna omului și gândit să testeze atât abilitățile mașinilor cât și ale echipajelor. De la 09:30 până la prânz fanii sportului cu motor vor avea parte de un adevărat show off-road.

Sursa si imagini: comunicat rmis Autostiri.ro


Tags: , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Gravel Tracks to Giurgiu

Traseul ales nu este unul care sa forteze masinile insa pune la incercare capacitatea de orientare a echipajelor (mult) mai...

Închide