Szene Raul, restart pe podium la Alba Motor Challenge

| 28 mai 2015 | 0 Comments

11351234_1098840076799351_850949796386145534_nPrima etapa de coasta din acest an competitional la care echipa BSSR Automotosport a participat a fost etapa de la Straja- Alba Iulia. Din pacate la start a fost prezenta doar masina lui Szene Raul, masina colegului de echipa Sorin Botez nefiind gata la timp pentru a lua startul.

Weekendul 23-24 mai a fost unul care s-a incheiat bine pentru pilotul Szene Raul, acesta ocupand pozitia fruntasa la clasamentul N4 dar si al grupei N.

“Traseul a fost unul dificil, mai ales prin prisma faptului ca eu am fost prima data anul acesta la Straja, deci a fost ceva nou pentru mine. Au fost cateva viraje pe care le-am trecut cu emotii, au fost cateva momente cand am simtit ca masina nu ma mai asculta, dar la sfarsitul zilei totul a fost foarte bine. Ma bucur ca am reusit sa obtin acest rezultat, atat la sfarsitul primei zile dar mai ales la sfarsitul concursului. Vreau sa mentionez faptul ca prezenta mea aici nu ar fi fost posibila fara sponsorii: DaSierra Consult, ACS BSSR Automotosport, BSSR Garage carora le multumesc si sper sa ma sustina si in urmatoarele etape. De asemenea as dori sa multumesc baietilor din staff-ul tehnic, Cristi si Junioru, care s-au ocupat de masina mea in aceste zile, dar si lui Cornel care a avut grija ca masina sa fie apta de start din punct de vedere tehnic. Si nu in ultimul rand multumesc tuturor celor care m-au incurajat si sustinut! Sper ca la urmatoarele etape in primul rand sa pot ajunge la start, apoi sa imi mentin locul I dobandit la Alba.”

Raul Szene a fost lider de timp atat la N4 cat si la grupa N, urcand pe podium de doua ori pe locul I. Desi o coasta noua, se pare ca sansa a fost de partea lui, impreuna cu priceperea de care da dovada la volanul masinii lui de concurs Mitsubishi Lancer Evo IX.

Ii uram succes in urmatoarele etape si sa o tina tot asa pana la finalul campionatului!

Credit foto: rallyphoto.ro


Tags: , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Triumph intră în lumea enduro și motocross

Ricky Carmichael și  Iván Cervantes sunt două dintre numele mari care vor ajuta la dezvoltarea noilor modele Producătorul britanic de...

Închide