AUTO TOTAL BUSINESS SHOW 2015

| 28 mai 2015 | 0 Comments

AUTO TOTAL BUSINESS SHOW 2015 – probabil cel mai mare eveniment automotive din Romania

In perioada 6 – 7 Iunie 2015 va avea loc cea de-a IV a editie a celui mai mare eveniment automotive din Romania dedicat producatorilor de piese auto originale si aftermarket si echipamentelor pentru service-uri, Auto Total Business Show 2015.

Evenimentul se va desfasura intre orele 10:00 si 18:00, timp in care va veti bucura de noutatile aduse de cea de-a IV-a editie Auto Total Business Show.

Pentru ca editiile anterioare ale evenimentului au fost un real succes, anul acesta organizatorii au fost provocati sa vina cu idei inovatoare:

Redimensionarea evenimentului – suprafata pe care se va desfasura Auto Total Business Show 2015 va fi de peste 35.000 metri patrati.

Posibilitatea interactiunii – aproximativ 120 de standuri ale celor mai puternice branduri din industria producatoare de piese auto, accesorii si echipamente de service. Vizitatorii vor lua contact direct cu producatorii de piese auto, vor avea ocazia sa testeze produsele expuse, vor participa la training-uri gratuite legate de montarea si demontarea anumitor componente si vor pune in practica cunostintele dobandite pentru castigarea competitiilor care vor avea loc din ora in ora.

Nu va lipsi nici distractia pentru iubitorii de automobile. Auto Total Business Show 2015 va pune la dispozitia vizitatorilor singurul simulator de Formula 1 din lume care genereaza o forta a acceleratiei de pana la 3G si unul dintre cele mai realiste simulatoare auto G-MOTION 601 .

Anul acesta, ATBS vine cu show-uri unice si spectaculoase:

Dirft auto – Romanian Drift Community

Moto stunt

Prima etapa a Campionatului National de Off-Road 2015 – GTC Motorsport

Trial Bike – demostratii si show-uri cu vicecampionul national

Breakdance

Basket Acrobatic – Lords of Gravity, echipa care a uimit NBA-ul si a stabilit un nou record mondial

Numeroase concursuri interactive si tombole vor fi puse la dispozitia vizitatorilor din ora in ora cu premii marca Apple, Samsung, dar si produse promotionale ale celor mai importanti furnizori de piese auto si echipamente de service. Puteti participa chiar la concursul de pe Facebook si primesti o invitatie care iti asigura distractia, muzica, masa si bautura.

Informatii dobandite direct de la cei mai importanti producatori.

Training-uri si demonstratii GRATUITE legate de montarea si demontarea anumitor componente

Masini echipate cu cele mai noi echipamente de diagnoza si cursuri GRATUITE asigurate de cei mai buni profesori ai Scolii pentru Mecanici Auto AD Auto Total

Catalogul Auto Total- cea mai noua aplicatie de identificare si plasare comenzi piese auto din Romania

Sursa: comunicatedepresa.ro

Tags: , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Surpriză pentru echipajul DTO Rally prezent la Raliul Clujului

Campionatul Național de Raliuri se mută în acest weekend în inima Transilvaniei, unde va avea loc Raliul Clujului, o cursă...

Închide