spot_img

Sportivii romani pe podiumul Campionatului Est European de Motociclism 2014

europene-est-frmLuna Decembrie, luna in care toate federatiile nationale si internationale isi premiaza sportivii, a marcat pentru motorsportul romanesc noi rezultate in clasamentele anului 2014. La Belgrad in cadrul festivitatii de premiere a Campionatului Est European de Motociclism, campionat organizat de Uniunea Balcanică de Motociclism, sportivii romani au fost la inaltime atat in competitiile pe echipe cat si in competitiile individuale desfasurate intre sportivii celor noua tari participante.

La Motocros, Romania cu un total de 116 puncte s-a clasat pe locul doi, cu un punct in fata Serbiei si 34 de puncte in spatele Bulgariei. Punctele Romaniei pentru motocros au fost obtinute de Cojanu Aida (Vectra Zarnesti) si Marius Popovici (AMC Bogdan Sibiu) concurenti la clasa 65 cm, Corbea Ionut (Top Cross TCS), Corbea Virgil (Top Cross TCS) si Rosu Alexandru (Top Cross TCS) concurnti la clasa MX2 Juniori si Adrian Raduta (Top Cross TCS) concurent la clasa MX1.

Datorita participarii majoritare la obtinerea punctelor pentru Romania la aceasta ramura, cupa castigata a ramas in posesia clubului Top Cross TCS.

La individual, Adrian Raduta (Top Cross TCS) castiga titlul de campion est european la MX1 si Corbea Ionut (Top Cross TCS) vice-campion est european la MX 2 Juniori si locul trei la MX2.

La Supermoto Romania ocupa locul trei cu un total de 241 de puncte fiind devansata de Turciape doi cu 321 puncte si Bulgaria pe locul unu cu 354 puncte. Pentru Romania au alergat Vlad Neaga (C.S. Dumbravita), Sorin Traistaru (Arici Supermoto Arad) si Andre Gregoire (Moto Bike Shop Timis). Cei trei piloti au alergat la clasa SM Open. Vlad Neaga (C.S. Dumbravita), la individual, ocupa locul trei la clasa SM Open.

La Viteza, cu un total de 49 de puncte, Romania ocupa locul trei. Pe doi s-a clasat Serbia cu 101 puncte, locul unu fiind obtinut de Bulgaria cu un total de 206 puncte. Ionel Pascota (C.S. Ioan Ilie Timisoara) si Alexandru Vlad Bar (Lupo Racing Timisoara) au concurat la SSP 600 pentru punctele obtinute.

La Motoclasic, Romania ocupa locul doi cu un total de 145 de puncte in spatele Serbiei car s-a clasat pe locul unu cu 276 puncte. Punctele au fost obtinute de Silviu Malai Mare (Lupo Racing Timisoara) care a obtinut si locul 2 la individual si Popoviciu Lucian (TGR Bucuresti) ocupantul locului 3.

Cu aceasta ocazie Federatia Romana de Motociclism doreste sa multumeasca sportivilor, cluburilor si sustinatorilor acestora pentru felul in care au reprezentat Romania in competitiile est europene din 2014.

Va asteptam in data de 20 decembrie la Gala Campionilor Nationali.

VIA: FRM

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,302FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri