spot_img

Raspopa si Grigoriu au fost premiati la Gala Campionilor FRAS

DSC_0290Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu au primit in acest sfarsit de saptamana cupele si medaliile pentru titlurile de campioni nationali cu ocazia desfasurarii editiei 2014 a Galei Campionilor Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Festivitatea de premiere s-a desfasurat la Cazinoul din Sinaia, locatie unde s-a revenit dupa o absenta de un an. La sfarsitul acestui campionat, echipajul bacauan si-a trecut in cont titlurile de campion national al clasamentului rezervat automobilelor cu 2 Roti Motrice si al clasei 5, precum si un excelent loc 8 in clasamentul general.

Cu cinci victorii de etapa, un loc secund si un singur abandon ca urmare a unei iesiri in decor, Adi Raspopa si Catalin Grigoriu au avut un sezon 2014 perfect in Campionatul National de Raliuri. Dornici de revansa, dupa ce anul trecut au scapat titlul printre degete, cei doi bacauani si-au propus sa atace la fiecare etapa in detrimentul unei strategii defensive.

Astfel, un obiectiv secundar a fost acela de a obtine un loc cat mai bun in clasamentul general al fiecarei etape, obiectiv pe care si l-au indeplinit cu succes si care a culminat cu un loc patru la etapa de casa, Raliul Moldovei Pambac Bacau, competitie la sfarsitul careia cei doi au devenit matematic campioni nationali ai clasei rezervate automobilelor cu 2 Roti Motrice.

Sunt extrem de fericit pentru un sezon minunat! Am avut alaturi de mine o echipa care a functionat perfect, am avut un copilot care a facut eforturi considerabile pentru a fi prezent la etape alaturi de mine, parteneri de incredere care ne-au sustinut neconditionat si o masina care a functionat fara probleme. Ne-am indeplinit toate obiectivele si abia astept sa inceapa urmatorul sezon!” a declarat fericit Adrian Raspopa la sfarsitul Galei Campionilor Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, citat de Autostitir.o.

DSC_0315Chiar daca clasa 5, la care se incadreaza Citroen-ul DS3 R3 pe care concureaza Adrian Raspopa, s-a constituit doar la prima etapa, pentru ca mai apoi sa fie unita cu clasa 6 pentru restul campionatului, Federatia Romana de Automobilism Sportiv a luat decizia sa acorde titluri si pentru aceasta categorie.

Astfel, Adrian Raspopa isi trece in cont anul acesta si titlul de campion national al clasei 5, alaturi de Cosmin Diacu, copilot impreuna cu care a luat startul la doua etape in acest sezon, inclusiv la prima cand s-a constituit clasa 5, atunci cand Catalin Grigoriu nu a putut fi prezent.

Vreau sa-i multumesc si lui Cosmin, Cozo cum ii spun amicii, pentru ca este un prieten adevarat si a fost alaturi de mine ori de cate ori am avut nevoie.” a mai adaugat Adrin Raspopa, citat de Autostiri.ro.

Echipajul Adrian Raspopa/ Catalin Grigoriu a fost sustinut in sezonul 2014 al Campionatului National de Raliuri de partenerii prinicipali Gazprom Petrol Stations, Popasul Trebes, Comfert, Dedeman, Wurth Romania, Pambac, Simba, Asociatia Gladiator si partenerii tehnici Omniasig, Sky Wellness, Mere de Itesti si GoPro.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri