spot_img

Special. Paul Andronic:”2010 a fost un an de agonie și extaz!”

Paul Andronic a încheiat cu bine un an competițional 2010, presărat cu multă durere și păreri de rău pe plan personal. Totuși, Paul a trecut peste toate, a luptat și a reușit să-și mulțumească fanii, oferindu-le bucuria titlului de campion de la final.

Vrea să revină mai pregătit și mai puternic în 2011 pentru a stabili noi și noi performanțe.

auto24bv.ro: Cum a fost pentru Paul Andronic sezonul 2010?

Paul Andronic: 2010 a fost un an de agonie și extaz. Și aici mă refer la uriașul gol pe care moartea tatălui meu mi l-a lăsat în suflet pe deoparte și la anul competițional pozitiv pe care l-am avut, pe de altă parte. Îmi pare nespus de rău că tata nu a mai trăit să se bucure odată cu mine și cu echipa de realizările noastre în plan sportiv. Este o mare bucurie faptul că am reușit în 2010 să devenim Campioni și mai mult de atât că am reușit să realizăm niște timpi foarte buni pe probe, în unele locuri chiar reușind să obținem noi recorduri la clasa turismelor!

auto24bv.ro: Multumit că ai fost singurul care ai reușit în unele momente să te lupti de la egal la egal cu Hora, sau nu?

P.A.: Cred ca e mult spus că am reușit să mă bat de la egal la egal cu Hora! În teorie lupta aceasta nici nu există. În Campionatul European și în Campionatul țărilor cu tradiție în acest sport, monoposturile de acest gen sunt la ani lumină de primii clasați din grupele turismelor! În practică însă se întâmplă ca pe unele trasee avantajul monoposturilor să fie mai mic și aici există posibilitatea unui duel interesant! Faptul că am fost singurul care s-a menținut relativ aproape nu mă încântă deosebit, preferam să fim mai mulți pentru ca victoria să fie mai gustoasă, dar fiecare a avut motivele sale să cedeze sau să nu se prezinte deloc la start! Sper ca la anul să nu se întâmple la fel!

auto24bv.ro: Crezi ca au fost momente in care puteai sa-l bati?

P.A.: Au fost momente cand aș fi putut să-l bat pe Luci dar soarta nu mi-a surâs în acele zile, dintre acestea îmi amintesc cel mai bine de Sinaia unde lucrurile nu s-au legat pentru mine și unde știu ca puteam coborâ sub două minute! Dar vom încerca și la anu…!

auto24bv.ro: Ce planuri ai pentru sezonul viitor?

P.A.: Pentru 2011 …! Planuri sunt multe dar depinde de buget! În primul rând vreau să pun în practică câteva noi idei tehnice care să îmbunătățească mașina de coastă și să-mi ofere posibilitatea de a mă apropia mai tare de Luci, deși va fi foarte greu pentru ca el se obișnuiește cu mașina pe etapă ce trece, și mașina poate, deci cu siguranță la anu vor cădea din nou recordurile! Îmi doresc să merg la câteva raliuri, inclusiv macadam, care a cam început să-mi placă, dar vom vedea dacă vom avea buget să construim o noua mașină, de raliuri de această dată!

auto24bv.ro: Care este mașina ta preferată?

P.A.: Mașina mea preferată este a mea, nu aș schimba-o pe alta decât dacă ar fi tot construită de noi, la Autotehnica!

auto24bv.ro: Te vom vedea și în CNR?

P.A.: Sper că da. Așa să ajute Dumnezeu!

auto24bv.ro: Sperăm și noi și îți ținem pumnii pentru sezonul viitor. Te așteptăm pe speciale!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,331FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri