spot_img

Felina Bentley Continental GTC, „îmblânzită” de femei celebre

Varianta decapotabila a Bentley Continental GT – Continental GTC – a fost prezentată pentru prima dată în septembrie 2005, şi a fost introdus pe pieţele mondiale în toamna anului 2006. Aceasta maşina ajunge de la 0 la 100 km în 5,1 secunde. Capotată, atinge o viteza maxima de 314km/h, iar decapotată ajunge la 305km/h.

O maşina cu “forme sexy”, dorită de multe dintre femeile celebre, a căror siluete se încadrează în aceiaşi categorie.

Heidi Klum

Unul din cei mai cunoscuti îngeraşi Victoria’s Secret şi soţie a cântăreţului Seal, a fost văzută conducând un superb Bentley Continenal alb (foto principal). Maşina nu este proprietatea sa, o conducea pentru filmarea unei reclame, însă suntem convinşi că s-a descurcat cu herghelia de cai putere de sub capotă.

Sharon Stone

La 52 de ani, Sharone Stone (Basic Instinct, Casino, The Muse) este încă considerată una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood. Conduce un Bentley Continental negru, pe care uneori îl parchează în zone nepermise.

Kim Kardasian

Fiica celebrului avocat american Robert Kardasian, cel care la aparat pe O.J. Simpson, a devenit cunoscută datorită prieteniei cu Paris Hilton şi a unui scandal sexual (o casetă cu ea făcând sex cu prietenul ei de atunci, raperul Ray J a fost vândută pe internet), după care a reuşit să-şi facă o avere de milioane de dolari promovându-şi imaginea sexy. Kim coduce un Bentley Continental GTC negru, de care se declară îndragostită.

Jenifer Love Hewitt

Actriţa devenită celebră în urma rolului din filmul „I Know What You Did Last Summer” conduce şi ea un Bentley Continental GTC alb.

Paris Hilton

Moştenitoarea lanţului hotelier Hilton, cunoscută pentru extravaganţele sale, şi-a comandat un Bentley Continental GTC personalizat – acesta are culoarea roz, culoarea ei preferată, de la caroserie, jenti şi până la pielea din interior.

ExpertA

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,302FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri