spot_img

ŠKODA Octavia și Superb sunt câștigătoarele votului cititorilor

Cititorii revistei ,auto motor und sport‘ au votat noua ŠKODA Octavia ca fiind cea mai bună mașină compactă între autoturismele de import din Germania

Peste 115.000 de cititori ai revistei de specialitate ,auto motor und sport‘ (ams) au decis: ŠKODA Octavia și ŠKODA Superb sunt ,Cele mai Bune Mașini ale Anului 2014‘, fiecare în clasa din care face parte, informeaza ŠKODA Romania. În categoria mașinilor de mici dimensiuni, ŠKODA Fabia ocupă un excelent loc trei între modelele de import. Pentru producătorul auto ceh, aceasta înseamnă a cincea victorie pe categorii în ultimii patru ani, la acest vot al cititorilor.

Noua ŠKODA Octavia este o adevărată învingătoare: a treia generație a bestseller-ului mărcii auto cu tradiţie din Cehia a reuşit imediat să intre în topul 10 al cifrelor de înmatriculare din Germania. Acum, maşina de import numărul 1 a convins şi cititorii revistei ‚auto motor und sport‘: ei au ales Octavia ca fiind ,Cea mai Bună Maşină a Anului 2014‘ din categoria maşinilor compacte de import. În ciuda concurenţei puternice, 18,4 % dintre participanţi şi-au acordat votul acestui model de succes, potrivit ŠKODA Romania.

A patra victorie consecutivă: ŠKODA Superb câștigă din nou la categoria mașinilor de import de dimensiuni medii

Câştigătorul în serie este Superb: „nava amiral” a gamei de modele ŠKODA a fost votată acum pentru al patrulea an la rând ca fiind cel mai bun model de import din clasa maşinilor de dimensiuni medii. În acest an, Superb a repurtat 22,2 % din voturile cititorilor ‚auto motor und sport‘.

ŠKODA Fabia a reușit să urce pe locul 3 la mașinile de mici dimensiuni

Pe podium a mai urcat şi ŠKODA Fabia. 8,6 % dintre cititori au votat în favoarea Fabia la categoria maşinilor de import de dimensiuni mici. Astfel modelul a obţinut locul 3 în top.

„Ne bucurăm foarte mult că am convins cititorii ,auto motor und sport‘ cu modelele noastre ŠKODA Octavia şi ŠKODA Superb”, a declarat, în cadrul evenimentului de premiere, Dr. Frank Welsch, membru al consiliului de administraţie ŠKODA, responsabil pentru Dezvoltare. „Rezultatul ne arată că marca ŠKODA construieşte maşinile potrivite pentru clienţii ei: maşini atractive, practice, de calitate, cu tehnologie modernă şi idei inteligente, la un excelent raport preţ/valoare.”

Mai ales cu noua Octavia, ŠKODA a construit o maşină de mare succes pe pieţele internaţionale şi a strâns numeroase premii renumite. În Germania, cititorii revistelor ‚AUTOStraßenverkehr’ (TraficAUTO) şi ‚Eltern’ (Părinţi) au ales Octavia ca fiind ‚Mașina de Familie a Anului’. Octavia RS a fost votată de cititorii revistei de specialitate ‚Auto Bild Sportscars’ ca fiind cea mai sportivă limuzină de serie a anului 2013. În Rusia, cititorii revistei ‚Za Rulem’ (La Volan) au ales Octavia câştigătoare la categoria ‚Cel mai bun Raport Preţ/Valoare’. În Elveția, Octavia a obţinut un excelent loc doi la votul cititorilor organizat de revista ‚Schweizer Illustrierte’ pentru ‚Maşina Preferată a Elveţiei’. În Finlanda, Danemarca, Slovenia, Lituania şi Letonia, a treia generaţie a modelului Octavia este ‚Maşina Anului’. La fel, şi pe piaţa sa de provenienţă, din Cehia, Octavia are succes: de curând modelul a câştigat votul publicului pentru titlul ‚Maşina Anului 2014’, mentioneaza ŠKODA Romania.

În plus, noua ŠKODA Octavia este nominalizată în finala pentru ‚Car of the Year 2014’. Doar şapte, din în total 30 de modele, au reuşit să intre pe aşa-numitul ‚shortlist’ al premiului ,Car of the Year‘, unul dintre cele mai renumite şi dorite premii auto din lume. Câştigătorul va fi anunţat la începutul lunii martie la Geneva.

Via: ŠKODA Romania

Imagini: ŠKODA Romania

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,113FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,160AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri