Simone Tempestini câștigă Raliul Poloniei în Junior WRC

| 4 iulie 2016 | 0 Comments

Simone Raliul PolonieiSimone Tempestini a câștigat a doua etapă consecutiv din sezonul 2016 în Junior WRC

Simone Tempestini și Giovanni Bernacchini au trecut fără probleme majore peste ziua de sâmbătă din Raliul Poloniei. Echipajul Napoca Rally Academy a câștigat cinci din cele șapte probe speciale programate și și-a consolidat poziția de lider în clasamentul Junior WRC, dar și în WRC3.

“A trebuit să gestionăm cu cap această zi foarte lungă. Nu era programat niciun parc de service și nu ne puteam permite nicio greșeală. M-am simțit foarte confortabil în mașină și am avut un ritm foarte bun. Avem acum peste trei minute avans față de următorul clasat, dar raliul nu s-a terminat încă așa că trebuie să rămânem concentrați până la final”, a spus Simone Tempestini, la finalul zilei de sâmbătă.

Cu patru probe speciale rămase pentru duminică, ultima zi din Raliul Poloniei, Simone Tempestini și Giovanni Bernacchini au avut o abordare prudentă și și-au asigurat în final cea de-a doua victorie din acest sezon în Junior WRC.

“Sunt foarte obosit, dar și foarte fericit și mândru de ceea ce am reușit împreună cu Giovanni aici în Polonia. Duminică a fost o zi extrem de dificilă și diferită față de tot ce am avut până acum. Ploaia a schimbat total regulile jocului și pentru noi, cu o mașină cu tracțiune pe două roți, a fost greu să supraviețuim pe probele speciale. Am terminat fără probleme majore și am valorificat la maximum efortul din acest weekend. Sunt optimist pentru etapa din Finlanda, mai ales că aici mașina a mers perfect și mi-ar plăcea să fim așa de buni la toate etapele din Junior WRC. Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care mă susțin, mesajele și încurajările primite mă fac să mă simt mult mai puternic și pregătit pentru această provocare”, a spus Simone Tempestini, citat de autostiri.ro.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, WRC

Citește articolul precedent:
Sinaia, din nou in carti

Dupa ce in sezonul competitional 2020, din cauza pandemiei generata de noul coronavirus, cocheta statiune de la poalele Bucegilor a...

Închide