Sebastian Barbu și Bogdan Iancu sunt pregătiți să se lupte pentru victorie la Raliul Sibiului

| 30 iulie 2021 | 0 Comments

După 3 clasări pe podium, în etapele la care au participat până acum în Campionatul Național de Raliuri Betano, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu sunt pregătiți să se lupte pentru victorie în Raliul Sibiului, etapa lor de casă.

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au un program de șase etape în Campionatul Național de Raliuri Betano și după 3 clasări pe podium – locul 2 în Raliul Brașovului, locul 3 în Raliul Maramureșului și locul 2 în Raliul Argeșului, echipajul sibian se află pe locul 3 în clasamentul general cu un total de 110 puncte.

În acest weekend, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu vor lua startul, cu modelul Skoda Fabia R5, în Raliul Sibiului, etapa lor de casă și raliul în care au obținut prima victorie din carieră la general în 2019.

,,Am aminitiri frumoase la Raliul Sibiului, iar victoria obținută aici în fața proprilor suporteri a fost un moment cu adevărat special. Anul acesta avem un program cu șase etape și după cele trei clasări pe podium de până acum îmi doresc să câștigăm aici. Nu va fi însă o etapă ușoară, dar suntem pregătiți să ne luptăm până la final”, a spus Sebastian Barbu.  

Raliul Sibiului, etapa a șaptea din Campionatul Național de Raliuri Betano, va începe joi, 29 iulie, cu startul festiv în Piața Mare, iar cele 8 probe speciale pe macadam, cu o lungime de peste 110 kilometri, sunt programate vineri și sâmbătă.

,,Abia aștept să concurăm din nou pe probele de macadam din Raliul Sibiului. Va trebui să ne adaptăm strategia pas cu pas și să ținem cont de cum se vor desfășura lucrurile. În plus, duritatea probelor, condițiile meteo și în special praful vor juca un rol foarte important în modul în care vom aborda această etapă. Îmi doresc să câștigăm din nou pe teren propriu și sper să ne atingem obiectivele stabilite pentru acest sezon”, a mai spus Sebastian Barbu.  

Susținuți de Pavel Group, Gorgandin, Foerch România, Haix, Elite Tactical, Jifa, Geometrica Architects, Yiippi Mango, EGLO România, naceleup.ro și Magnolia Residence Sibiu, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu vor mai participa în aceest sezon la Raliul Iașului (3-4 septembrie) și Raliul Clujului (25-26 septembrie).

Sursa si imagine (credit foto neprecizat): comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Raliul Clujului, 24-26 septembrie

Ne apropiem cu pași repezi de Raliul Clujului (24-26 septembrie), care va conta atât ca şi etapa a 9-a a...

Închide