spot_img

ROTAC: Denis Mihai face inca un pas spre titlul categoriei Pocket Rocket S6

 

Pentru echipa rasnoveana Rosenau, weekendul 13-14 august a programat o noua etapa in Campionatul National de Time Attack ROTAC, unde juniorul Denis Mihai avea sa mai faca un pas important spre titlul categoriei Pocket Rocket R6. Etapa s-a desfasurat pe acelasi circuit pe care Denis avea sa isi adjudece victorii in urma cu cateva saptamani, la categoriile la care s-a asezat la start.

Dupa cum bine ne-am obisnuit, etapa a vut dedicate doua zile, ziua de sambata avand programate patru sesiuni pe circuit, de cate 15 minute. In aceste patru sesiuni Denis incercand sa obtina un timp cat mai favorabil pentru ziua urmatoare.

In ritmul obisnuit, spre uimirea tuturor spectatorilor si a adversarilor, juniorul reuseste in ziua de sambata sa marcheze cel mai bun timp al celor 4 sesiuni, acesta fiind de 1:51:461, timp ce il plaseaza in varful clasamentului in clasa Pocket Rocket S6 și Juniors Cup. Ziua de sambata dedicate calificarilor se incheie pe circuit, obiectivul fiind astfel atins.

A doua zi, cea de duminica, a fost compusa din doua sesiuni de cursa de cate 20 de minute apoi SuperLap-ul unde piloți au la dispoziție un singur tur pentru a demonstra cât de rapizi sunt iar etapa se încheie cu o cursă de Sprint de 15 minute + 1 tur, cu start de pe loc.

După victoria din ziua precedentă Denis era motivat să rămână pe aceeași poziție, astfel iese învingător și din cursa a doua, mai apoi reușind un tur rapid dar cu o mică greșeală în SuperLap, însă poziția nu era afectată.

In cursa de Sprint acesta greșește la start împreună cu ceilalți 2 piloți cu care s-a luptat pe parcursul întregii curse, începe să atace in al doilea tur, depășindu-l pe Victor Ionescu cu celălalt Citroen C2 VTS, apoi pleacă pe urmele Golf-ului lui Marius Ionică, pe care nu reușește să îl atace, mașina acestuia fiind superioară Citroen-ului lui Denis.

Încheie pe locul 2 cursa de Sprint  și pe locul 1 la clasa Pocket Rocket S6, un weekend ce avea să fie plin de victorii, de la prima sesiune până la ultima.

„Am avut încă odată un weekend perfect pe Transilvania Motor Ring. Am reușit să mă impun în toate cursele desfășurate în acest weekend, și am făcut un pas mare spre titlul clasei Pocket Rocket S6 Vreau să îi dedic această victorie tatălui meu Constantin Mihai care și-a serbat ziua de naștere a doua zi după victoria mea la această etapă. Ca de fiecare data, cu aceasta ocazie vreau sa multumesc tuturor partenerilor: Rosenau Service, RaceShop, Cryptodata, Bank Of Energy, Căsuța cu chei Râșnov dar si partenerilor media Breakdown Pictures și Autoștiri.ro.

Pentru ca prea mult nu poate sta pe margine, următoarea cursă pentru pilotul Rosenau Racing este RES500, ce se va desfasura in weekend-ul 27-28 august.

Foto: ValleB Motorsport

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri